Voedingsvoorlichting en dieetadvisering

Wat is gezonde voeding? Waar moet u op letten als u boodschappen doet? De diëtisten van Florence helpen u gezonde keuzes te maken. Zij zijn op de hoogte van de laatste voedingsinzichten. En begrijpen hoe moeilijk het is vastgeroeste gewoonten te doorbreken. Met een goede aanpak lukt het zeker. 

 

 

 

Spreekuur

Onze diëtisen houden spreekuur op diverse vaste locaties in Den Haag, Rijswijk, Leidschendam en Voorburg. Wanneer u overdag geen of weinig tijd heeft, kunt u ook terecht op het avondspreekuur dat op diverse locaties wordt gehouden.

Het eerste gesprek duurt 45 minuten en bestaat uit een intake met uitleg over de aandoening en voedingsrichtlijnen. Het aantal vervolgconsulten hangt af van uw wensen en behoeften.

Indien het voor u niet mogelijk is om naar één van onze locaties te komen, dan komen wij bij u op huisbezoek.

 

Advies en voorlichting op maat

Naast persoonlijk dieetadvies bieden wij ook voorlichting, cursussen en scholingen op het gebied van voeding aan.

 

Vergoeding

De kosten voor dieetadvisering worden vergoed vanuit de basisverzekering. Iedereen heeft recht op 3 uur dieetadvisering per kalenderjaar. Indien u van uw huisarts een verwijsbrief DBC heeft ontvangen, wordt de dieetbegeleiding vergoed vanuit de zogenaamde ketenzorg. Op de ketenzorg is geen eigen risico van toepassing. Voor kinderen jonger dan 18 jaar geldt ook geen eigen risico.

 

Hoe kunt u ons bereiken?

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met het Cliënt Contact Centrum via telefoonnummer: 070 – 41 31 000 of via de

e-mail: dietist.vodi@florence.nl.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.