Zorg bij een CVA

Zorg bij een CVA

Een beroerte, hersenbloeding of herseninfarct (CVA) betekent een ingrijpende verandering in uw leven én dat van uw naasten. Florence zorgt voor u, tijdens elke fase.

 

Goede zorg tijdens elke fase
De gevolgen van een beroerte kunnen zichtbaar zijn, bijvoorbeeld in de manier waarop u beweegt. Maar de gevolgen kunnen ook min of meer onzichtbaar zijn, omdat het gaat om veranderingen in denken, communicatie, gevoelens en gedrag. Na de plotselinge gebeurtenis van de beroerte zelf en de revalidatiefase wordt pas duidelijk wat de blijvende gevolgen zijn. Dan begint een langdurig en moeilijk proces van aanpassen aan de mogelijkheden en zoeken naar een nieuw evenwicht.

Florence maakt deel uit van de CVA-keten binnen regio Haaglanden. Dat zorgt ervoor dat continuïteit en kwaliteit van uw zorg in elke fase gegarandeerd zijn.

 

Dít doet Florence voor u: 

  • In de expertisecentra Westhoff in Rijswijk en Gulden Huis in Den Haag zijn speciale CVA-revalidatiebedden. Ook kunt u hier wonen als het thuis niet meer gaat.   
  • In de woonzorgcentra van Florence wordt zorg geboden wanneer u een CVA hebt doorgemaakt.  
  • De thuiszorg biedt thuis zorg na een CVA. Speciaal daarvoor opgeleide wijkverpleegkundigen kunnen een huisbezoek brengen om u en uw familie te begeleiden.

 

Met al uw vragen kunt u terecht bij uw persoonlijk coördinator. Naam en contactgegevens van deze Eerst Verantwoordelijk Verzorgende of Verpleegkundige (EVV‘er) worden bij de start van de zorgverlening verstrekt. 

  

Meer informatie
Hebt u vragen, dan kunt u contact opnemen met Florence,: 070 - 41 31 000 of per e-mail info@florence.nl. U kunt ook terecht in een van de Florence Gezondheid en Zorgwinkels

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.