Vervul een wens als klas of groep

Vervul een wens als sportclub, vriendengroep of collega's

Florence Wenst organiseert diverse sponsoracties waar mensen aan mee kunnen doen. Daar kunt u zich voor inschrijven, maar u kunt ook zelf een sponsoractie bedenken en de opbrengst aan Florence Wenst doneren.

 

Deelname sponsoracties alleen of in groepsverband

Deelname aan de sponsoracties van Stichting Florence Wenst gebeurt op individuele basis of met een groep vrienden, collega's, sportclub of klas. Aan welke sponsoractie u ook meedoet, u kunt er zeker van zijn dat elke wens die wordt vervuld, groot of klein, van grote betekenis is voor de bewoners, cliënten en buurtbewoners van de woonzorglocaties van Florence.

 

Voorbeeld van actie: 'Bewonerswensen vervullen'

Sinds 2013 organiseert Florence Wenst in samenwerking met het Haags Montessori Lyceum bijvoorbeeld jaarlijks de actie ‘Bewonerswensen vervullen’. Leerlingen van 4 havo en vwo bezoeken hierbij een verzorgings- of verpleeghuis van Florence om een aantal bewoners te ontmoeten en te horen wat hun collectieve bewonerswens is. Vervolgens gaan de leerlingen op creatieve wijze geld ophalen met diverse sponsoracties, als het verkopen van cupcakes, auto's wassen, honden uitlaten en fietsen voor geld. Na afloop van de actie overhandigen zij een symbolische cheque aan de bewoners. Met deze actie zijn onze bewoners al naar Scheveningen en Avifauna geweest, ook werd er genoten van een high tea.

 

Contact met Florence Wenst

Als u vragen heeft, meer informatie nodig heeft of mogelijk ideeën voor nieuwe sponsoracties wilt voorleggen, neemt u dan gerust contact op met fondsenwerver Eline Antonia-Binkhuysen van Stichting Florence Wenst. Zij is bereikbaar via 070 - 754 45 26 en via florencewenst@florence.nl

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.