Steenvoorde Klassiek: kamermuziek met het Eikenhorst Kwartet

5-10-2015
Steenvoorde Klassiek: kamermuziek met het Eikenhorst Kwartet

In de serie ‘Steenvoorde Klassiek’ treedt zondag 11 oktober het Eikenhorst Kwartet op in het theater van Florence woonzorgcentrum Steenvoorde aan de Generaal Spoorlaan 62 in Rijswijk. Het concert begint om 14.30 uur. Entreekaartjes zijn, inclusief het programma en pauzedrankje, te koop bij de deur van het theater.

 

Muziek die ontroert, uitdaagt en blij maakt

De leden van het Eikenhorst Kwartet zijn ook collega’s in het Holland Symfonie Orkest, een professioneel orkest dat koren begeleidt en educatieve concerten geeft. Als het Eikenhorst Kwartet komen zij regelmatig dicht bij het landgoed ‘Eikenhorst’ van de Koninklijke familie bijeen om met elkaar kamermuziek te maken. Het kwartet speelt muziek die ontroert, uitdaagt en blij maakt. Op het programma staan werken van onder andere Ludwig van Beethoven, Josef Suk, Antonín Dvořák en Claude Debussy.

 

Toegangskaarten Steenvoorde Klassiek 

De toegangskaarten voor het concert van het Eikenhorst Kwartet in Theater Steenvoorde kosten € 9,00. Bewoners van Steenvoorde en serviceflat Over de Bogaard en houders van de FlorencePas Extra betalen € 7,50 en kinderen tot 15 jaar € 6,50. Het theater beschikt over een ringleiding. Er is een vrije zit. Programmawijzigingen voorbehouden.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.