Stem ook! Florence Wenst genomineerd als goed doel door Stichting Specsavers Steunt

19-11-2015
Stichting Specsavers - stem op Florence

Stichting Specsavers Steunt doneert jaarlijks een mooi bedrag aan 118 lokale goede doelen in Nederland. Een van de goede doelen die genomineerd is om aanmerking te komen in Rijswijk is Stichting Florence Wenst.

 

Stem op Florence Wenst

Op dit moment kan er dan ook volop worden gestemd op Stichting Florence Wenst. Een stem kan worden uitgebracht op de website van de Stichting Specsavers Steunt. Het goede doel met de meeste stemmen van de winkel Specsavers in Rijswijk is de ‘winnaar’.

 

Jaar lang gespaard

Voor de winnende organisatie wordt een jaar lang gespaard. Dit gebeurt met een spaarbox op de toonbank van de winkel en van elke verkochte bril of hoortoestel wordt een vast bedrag overgemaakt aan de Stichting Specsavers. Ieder jaar (aan het einde van de spaarronde) maken alle Specsavers-winkels de betreffende goede doelen in de buurt blij met de donatie.

 

Activiteiten, ontmoetingen en sport- en beweegprojecten

Florence Wenst hoopt een van de goede doelen te worden waarvoor wordt gespaard. Met het geld kunnen weer activiteiten, ontmoetingen en sport- en beweegprojecten worden georganiseerd. Daarmee verbetert Florence Wenst de kwaliteit van leven van de bewoners, de cliënten en de buurtbewoners van Florence. Stem daarom op Florence Wenst via Stichting Specsavers.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.