Stichting Vrienden Van Steenvoorde

Stichting Vrienden Van Steenvoorde

De Stichting Vrienden van Steenvoorde organiseert extra activiteiten, voorzieningen en faciliteiten voor het verzorgingshuis.

 

Zorgen voor extra's

Woonzorgcentrum Steenvoorde heeft daarmee een goede vriend. De Stichting Vrienden Van Steenvoorde werft fondsen om de woon- en leefomstandigheden van de bewoners verder te bevorderen. Hiermee worden gezellige en ontspannende activiteiten, optredens en evenementen georganiseerd. Verder levert de Vriendenstichting een bijdrage aan de Florence-bus en zorgt de stichting voor een extraatje ‘van Sinterklaas of de Kerstman’. De Stichting Vrienden Van Steenvoorde stimuleert en ondersteunt financieel het activiteitenprogramma van woonzorgcentrum Steenvoorde. Daarbij faciliteert de Vriendenstichting in extra uitgaven voor de bewoners welke niet door het budget van het woonzorgcentrum kunnen worden gedekt.

 

Meer informatie Stichting Vrienden Van Steenvoorde

Kijk voor meer informatie over de Stichting Vrienden Van Steenvoorde op de website www.vriendenvansteenvoorde.nl. Hier vindt u ook het beleidsplan en de jaarrekening.

 

Samenwerking met Florence Wenst

De Stichting Vrienden Van werkt samen met de Stichting Florence Wenst. De missie van Stichting Florence Wenst is om de kwaliteit van leven én de zelfredzaamheid van de bewoners, cliënten en buurtbewoners van alle woonzorgcentra van Florence verder te verbeteren. Florence Wenst en de Vriendenstichtingen overleggen drie keer per jaar om de fondsenwerving op elkaar af te stemmen. Diverse projecten worden samen mogelijk gemaakt.

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.