Huisverpleegkundige

Maakt u zich zorgen over uw welzijn, gezondheid of voelt u zich onveilig thuis? Dan kunt u contact opnemen met onze huisverpleegkundige.

Huisverpleegkundige | thuiszorg | Den Haag en omgeving

Wie is de huisverpleegkundige?

De huisverpleegkundige van Florence is een verpleegkundige die brede kennis heeft van de gezondheidszorg. Bovendien kent zij de voorzieningen in uw wijk. Daarmee kan zij u heldere informatie geven en u goed op weg helpen.

Wat doet de huisverpleegkundige?

De huisverpleegkundige van Florence geeft bijvoorbeeld advies bij het aanvragen van hulpmiddelen en het innemen van medicijnen. Ook biedt zij hulp bij het leren leven met een chronische aandoening, het omgaan met verdriet of het zoeken naar een oplossing voor gevoelens van eenzaamheid. Samen met u kijkt zij naar wat er goed gaat en waar u hulp bij nodig heeft. Op een groot aantal terreinen kan de huisverpleegkundige helpen oplossingen te vinden. Met behulp van mensen uit uw omgeving, vrijwilligers of, wanneer dat nodig is, via de professionele zorg. De huisverpleegkundige kan bij u thuis langskomen en stelt, als dat nodig blijkt, een zorgindicatie.

Meer informatie en afspraak maken met de huisverpleegkundige

Wanneer u zich zorgen maakt over uw welzijn, gezondheid of wanneer u zich onveilig thuis voelt, maakt u dan een afspraak met onze huisverpleegkundige. Zij kan samen met u uw zorgvraag vaststellen en een zorgplan opstellen (indicatie). Onze huisverpleegkundigen zijn op de hoogte van de mogelijkheden in uw wijk. Hierbij kunt u denken aan de inzet van een vrijwilliger, maaltijdvoorzieningen en activiteiten bij u in de buurt. Ook thuiszorg behoort tot de mogelijkheden als u zorg nodig blijkt te hebben. U kunt een afspraak maken door te mailen naar info@florence.nl of te bellen met 070 - 41 31 000. Wij brengen u graag in contact met de huisverpleegkundige bij u in de wijk.

Bel mij terug

Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.