Particuliere thuiszorg

Florence biedt ook particuliere thuiszorg en 24-uurszorg. 

Particuliere thuiszorg | Florence

Particuliere thuiszorg: uw wensen centraal

U bent gewend om zelf uw keuzes te maken. Die behoefte wordt niet minder als u plotseling extra zorg nodig heeft. Bij de particuliere thuiszorg van Florence staan uw wensen daarom centraal. Wij bieden thuiszorg en service afgestemd op uw persoonlijke wensen. Onze zorgprofessionals staan klaar om u van dienst te zijn. Van persoonlijke tot verpleegkundige zorg. Van enkele uren tot 24-uurszorg. Ook voor andere dienstverlening kunt u bij ons terecht. Hierbij kunt u denken aan administratieve ondersteuning.

 

Uw eigen zorgmedewerker kiezen

Florence maakt op basis van uw persoonlijke wensen en zorgvraag een optimale match tussen u en een van onze zorgverleners. U kiest bij onze particuliere thuiszorg zelf voor de zorgmedewerker die het beste bij u past. Florence zorgt ervoor dat u één contactpersoon heeft voor al uw vragen of wensen. Florence werkt met zelfstandige verpleegkundigen en verzorgenden. Na een strenge selectie worden de zorgverleners gecontracteerd door Florence voor de particuliere thuiszorg. Vanzelfsprekend zijn de zorgverleners gediplomeerd. Zij helpen u discreet, vaardig en vakkundig. 

Particuliere 24-uurszorg

Met de particuliere thuiszorg van Florence is het mogelijk om u in uw eigen woning volledig te laten verzorgen en verplegen. Florence zorgt er voor dat er 24 uur per dag een zorgverlener beschikbaar is. Dat betekent dat er ook in de nachtelijke uren een team van professionele zorgmedewerkers voor u klaarstaat. Afhankelijk van uw situatie kan de zorgverlening variëren van lichte verzorging tot specialistische verpleegkundige zorg. Florence biedt bijvoorbeeld nachtzorg met zorgmomenten overdag. 

Kosten particuliere thuiszorg

De hoogte van de kosten voor onze particuliere thuiszorg zijn afhankelijk van de zorgverlener en het serviceniveau dat u kiest. Tijdens een kennismakingsgesprek brengen we dit samen met u in kaart. De kosten betaalt u met eigen middelen of vanuit een Persoonsgebonden Budget (PGB). Om in aanmerking te komen voor deze vorm van zorgfinanciering, heeft u een indicatie nodig. Wij helpen u graag bij het aanvragen van een indicatie. Kiest u ervoor om de kosten zelf te betalen, dan hebt u geen indicatie nodig. Florence brengt eenmalig € 79,- (inclusief btw) in rekening voor onze ondersteuning en bemiddeling.

Meer informatie

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen over de particuliere thuiszorg van Florence of wilt u een afspraak maken? Neemt u dan contact op met Florence via florenceallure@florence.nl of via 070 - 41 31 009.

Bel mij terug

Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.