Thuis

Florence Thuis

Florence biedt vele vormen van zorg en advies. Dat doen wij thuis. In onze woonzorgcentra. In verpleeghuizen. En op het consultatiebureau. Dichtbij. Voor alle inwoners van Delft, Den Haag, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten en Wassenaar.

Florence Thuis
Alle zorg bij u aan huis
Onze huisverpleegkundige ondersteunt u met alles waar u zelf even niet uitkomt op het gebied van zorg, gezondheid en welzijn.
Bij de Gezondheid en Zorgwinkel van Florence kunt u terecht met al uw vragen op het gebied van gezondheid, welzijn en veiligheid...
U vindt kwaliteit van leven belangrijk en u wilt graag gezond, actief en op een prettige manier oud worden. Wij helpen u daar...
Lekker leven. Maak het uzelf gemakkelijk. Met de extra services van Florence. Juridisch advies. Een heerlijk kant-en-klaar diner. Of korting op de sauna. Met de...
Prettig zelfstandig wonen, dat doet u zeker met de Personenalarmering van Florence. Daarmee is er altijd hulp dichtbij.
Lekker en voedzaam eten zonder zelf te hoeven koken dankzij een maaltijdenservice. Ook dat regelt u bij Florence.
Een zinvolle dagbesteding maakt het leven aangenamer. Bij Florence kunt u meedoen aan allerlei ontspannende dagactiviteiten. 
Thuis voelt u zich het prettigst. Florence begrijpt dat als geen ander. Daarom bieden wij verschillende vormen van thuiszorg.
Wonen in een prachtig appartement. Of genieten van een comfortabele kamer. Mét de zorg die u wilt dichtbij. Florence heeft bijna twintig aantrekkelijke woonlocaties.