florence labels

Ondersteuning

Soms gaan de dagelijkse dingen in het leven niet (meer) vanzelf. Dan kan (een beetje) ondersteuning een groot verschil maken. Florence biedt u die ondersteuning graag, bijvoorbeeld in de vorm van een maaltijdenservice, diverse services en diensten aan huis, dagactiviteiten, hulpmiddelen, tijdelijke opvang, personenalarmering of emotionele of praktische hulp bij een ziekte. Florence heeft een uitgebreid aanbod waaruit u zelf een keuze kunt maken.

Ondersteuning
Gemak aan huis, dat beleeft u aan de diensten en services van de Florence. Van pedicure tot boodschappendienst, ze komen langs.
Lekker en voedzaam eten zonder zelf te hoeven koken dankzij een maaltijdenservice. Ook dat regelt u bij Florence.
Een zinvolle dagbesteding maakt het leven aangenamer. Bij Florence kunt u meedoen aan allerlei ontspannende dagactiviteiten. 
Prettig zelfstandig wonen, dat doet u zeker met de Personenalarmering van Florence. Daarmee is er altijd hulp dichtbij.
Florence informeert u graag over de diverse hulpmiddelen die er zijn waarmee u uw leven comfortabeler kunt maken.
Bij een ernstige ziekte kunt u emotionele en praktische hulp gebruiken. Een Florence-verpleegkundige komt hiervoor bij u thuis.
Florence biedt in Rijswijk en Den Haag de faciliteit Zorghotel aan. Een Zorghotel biedt tijdelijke zorg in Rijswijk en Den Haag...
Wanneer u als mantelzorger zorgt voor een naaste kunt u vaak zelf ook ondersteuning gebruiken. Lees hier meer over de mogelijkheden.