Beeldschermzorg: extra controle en begeleiding

Beeldschermzorg | Den Haag, Delft, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten, Wassenaar | Florence

Florence biedt beeldschermzorg in Den Haag, Delft, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten en Wassenaar. Beeldschermzorg houdt in dat u vanuit uw eigen huis via een tablet beeldcontact heeft met uw zorgverlener.
 

Beeldschermzorg: voor controle en begeleiding

Zo kan bijvoorbeeld de verzorging op een afgesproken tijdstip via het beeldscherm contact met u opnemen. De verzorging kan op die manier nagaan hoe het met u gaat en u eventueel op afstand begeleiden, bijvoorbeeld bij het prikken van insuline. Beeldschermzorg vervangt lichamelijke verzorging niet. Naast de beeldschermzorg komt er dan ook een zorgmedewerker bij u langs voor de lichamelijke verzorging.

 

Voor wie is beeldschermzorg bedoeld?

De beeldschermzorg van Florence is bedoeld voor iedereen die een zorgindicatie heeft voor persoonlijke verzorging of verpleging.

 

Wat kost beeldschermzorg?

De beeldschermzorg die u via uw tablet ontvangt, valt onder uw indicatie en wordt door onze zorgmedewerkers genoteerd als geleverde zorgtijd. Het gebruik van beeldschermzorg kost u verder niets. Als u zelf geen tablet heeft, dan krijgt u deze van Florence in bruikleen. Een tablet is een zeer gebruiksvriendelijke minicomputer, ook voor mensen die nog niet eerder met een computer hebben gewerkt. Het enige dat u hiervoor nodig heeft, is een internetverbinding.

 

Meer informatie over beeldschermzorg

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden van beeldschermzorg in Den Haag, Delft, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten en Wassenaar, dan kunt u contact opnemen met Florence via info@florence.nl en via 070 – 41 31 000. Uw zorgmedewerker van Florence kan u ook meer vertellen en samen met u een aanvraagformulier voor beeldschermzorg invullen.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.