Hulpmiddelen: dagelijkse activiteiten makkelijker maken

Hulpmiddelen | regio Den Haag | Florence

Florence informeert u graag over de diverse hulpmiddelen die er zijn waarmee u uw leven comfortabeler kunt maken.

 

Hulpmiddelen ter ondersteuning

Hulpmiddelen kunnen u in het dagelijks leven ondersteunen. Vaak maken ze uw leven eenvoudiger en comfortabeler. Bij Florence kunt u terecht voor een groot assortiment aan hulpmiddelen. Zo kunt u in de Florence Gezondheid en Zorgwinkels bijvoorbeeld terecht voor diverse hulpmiddelen die u helpen bij het zitten en het lopen. Denkt u ook aan hulpmiddelen om langer gezond te blijven of aan een handig hulpmiddel als de Medido waarmee u altijd uw medicijnen op tijd zult innemen.

 

Hulpmiddelen die helpen bij zitten en lopen

In de Florence Gezondheid en Zorgwinkels kunt u ook terecht voor diverse hulpmiddelen die u helpen bij het zitten en het lopen. Denkt u aan krukken, een rollator, een looprek, een loopstoel, een trippelstoel, een arthrodesestoel en drempelhulpen. Een arthrodesestoel wordt bijvoorbeeld aangeschaft door mensen die veel pijn of last hebben van hun benen, knieën of heupen. Met deze stoel kan het been in een andere houding worden gezet, waardoor er minder ongemak is. Met een drempelhulp rijdt u met uw rolstoel of rollator eenvoudiger over drempels.

 

Overig assortiment hulpmiddelen voor zorg en gezondheid

Het assortiment hulpmiddelen bestaat verder uit:

 

  • Bedden en toebehoren: onder meer een hoog-laagbed, een drukverlagende matras of kussen (antidecubitus) een bedtafel, bedverhogers, een patiëntenlift, een infuusstandaard, een bedverkorter, een rugsteun, een ondersteek en een kamerscherm.
  • Douche- en toilethulpmiddelen: onder meer een douchestoel, een douchekruk, een toiletstoel, een urinaalhouder, een uitzuigapparaat, een infuusstandaard en een windring.
  • Hulpmiddelen voor jonge ouders: onder meer een kraampakket, een borstkolf, een babyweegschaal, een traphekje, een zuigfles, een stopcontactbeveiliger en luiers.
  • Hulpmiddelen voor zelfstandig wonende ouderen: onder meer een wandelstok, een aangepaste drinkbeker, een speelkaartenhouder, een aankleedstok en een rollator.
  • Hulpmiddelen om langer gezond te blijven: onder meer een hometrainer, een teletrimmer, een brightlightlamp en een bloeddrukmeter.

 

Meer informatie over hulpmiddelen

In de Florence Gezondheid en Zorgwinkels kunt u terecht voor meer uitleg over de hulpmiddelen. De medewerkers kunnen u adviseren en hulpmiddelen demonstreren. Kijkt u voor de adressen, openingstijden en contactgegevens bij onze Gezondheid en Zorgwinkels. Kunt u niet naar de winkel toekomen, dan kunt u de hulpmiddelen ook bestellen via onze webshop. Voor advies kunt u contact opnemen met Florence via 070 - 41 31 000 of via info@florence.nl. Wanneer u over een FlorencePas beschikt krijgt u 10% korting op alle hulpmiddelen. Nog geen FlorencePas? Vraagt u deze dan aan! Florence biedt u de hulpmiddelen aan in samenwerking met Vegro thuiszorgwinkels.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.