Maaltijdenservice

Maaltijdenservice | regio Den Haag | Florence

Lekker en voedzaam eten zonder zelf te hoeven koken dankzij een maaltijdenservice. Ook dat regelt u bij Florence.

 

Maaltijdenservice: eten in het wijkrestaurant

Zo kunt u elke dag komen eten in een van onze woonzorgcentra bij u in de buurt. Florence heeft woonzorglocaties in Den Haag, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar. Hier kunt u tegen een betaalbare prijs aanschuiven voor een heerlijke maaltijd. Het leuke is dat u daarbij ook andere mensen uit uw wijk kunt ontmoeten. De maaltijdenservice in onze wijkrestaurants is daarmee niet alleen lekker, maar ook nog eens heel gezellig. Lunchen of een kopje koffie of thee drinken, eventueel met een gebakje, ook dat kan op onze locaties.

 

Maaltijdenservice van Gewoon Lekker Thuis

Wanneer u liever thuis eet, kunt u kiezen voor de maaltijdenservice van Gewoon Lekker Thuis, een dochteronderneming van Florence. Gewoon Lekker Thuis staat garant voor heerlijke, voedzame maaltijden. De vriesverse maaltijden worden bij u aan de deur gebracht, in Delft, Den Haag, Rijswijk, Leiden, Leidschendam, Voorburg, Voorschoten en Wassenaar. Met 250 verschillende maaltijden valt er altijd wat te kiezen. Kijkt u maar eens in de webshop van de maaltijdenservice van Gewoon Lekker Thuis.

 

Meer informatie over maaltijdenservice

Voor vragen over de keuzemogelijkheden op het gebied van onze maaltijdenservice kunt u mailen naar info@florence.nl of bellen naar

070 - 41 31 000.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.