Gespecialiseerde verpleging bij u thuis

Gespecialiseerde verpleging thuis

Gespecialiseerde verpleging bij u thuis is mogelijk met de inzet van ons team Thuiszorgtechnologie.

 

Gespecialiseerde verpleging thuis: dag en nacht

Heeft u gespecialiseerde verpleging thuis nodig? Bijvoorbeeld voor het inbrengen van een neussonde bij uw baby? Of voor de verzorging van een katheter? Onze specialistisch verpleegkundigen staan 24 uur per dag voor u klaar.

 

Specialistisch team

De medewerkers het team Thuiszorgtechnologie verrichten technisch verpleegkundige handelingen. U kunt bij de gespecialiseerde verpleging thuis denken aan het toedienen van medicijnen en het verzorgen van katheters en ook aan onderhuidse injecties of een bloedtransfusie. Het voordeel is dat u voor deze behandelingen de deur niet uit hoeft.

 

Meer informatie

Als u meer informatie wilt over de mogelijkheden van gespecialiseerde verpleging thuis, dan kunt u contact opnemen met Florence via info@florence.nl of via 070 - 41 31 000. Kijkt u ook eens bij onze Kinderthuiszorg. Florence biedt gespecialiseerde verpleging thuis in Delft, Den Haag, Rijswijk, Leiden, Leidschendam, Voorburg, Voorschoten en Wassenaar. Wij bespreken met u uw persoonlijke situatie en laten u zien welke keuzemogelijkheden u heeft.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.