FlorencePas
070 - 41 31 000

Tuinonderhoud aan huis

Tuinonderhoud aan huis

Bent u op zoek naar iemand die uw tuin kan onderhouden? Ook dat regelt u eenvoudig en snel met uw FlorencePas.

 

Onderhoud tuin en in Den Haag en omstreken

De FlorencePas werkt hiervoor samen met Allure Tuinen in Den Haag. De groenspecialisten en hoveniers van dit bedrijf staan graag voor u klaar. Zij verzorgen dagelijks de tuinen van mensen zoals u en ook voor Verenigingen van Eigenaren en bedrijven. De groenspecialisten komen langs in Delft, Den Haag, Rijswijk, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar. Met behulp van een hovenier aan huis heeft u altijd een keurige tuin.

 

Soorten onderhoud aan uw tuin

U kunt met uw FlorencePas kiezen uit verschillende soorten onderhoud van uw tuin:

 

  • Onderhoud per keer: bijvoorbeeld een voorjaarsbeurt, een najaarsbeurt, een extra snoeibeurt van de hagen of tuinonderhoud tijdens vakanties.
  • Periodiek tuinonderhoud: voor specialistisch snoeiwerk.
  • Totaal tuinonderhoud: met een abonnement met een bijbehorende jaarplanning, wordt uw tuin heel het jaar rond door een tuinspecialist van Allure Tuinen voor u onderhouden.

 

Meer informatie

Met uw FlorencePas betaalt u geen voorrijkosten voor de hovenier aan huis. U krijgt daarnaast 10 procent korting op de materialen en 10 procent korting op de eerste onderhoudsbeurt. De uurprijs bedraagt € 54,50. U kunt direct een afspraak maken met Allure Tuinen via 070 - 369 13 36. Kijkt u voor meer informatie ook op www.alluretuinen.nl.

Voor u geselecteerd