Uniek zorgarrangement Comfortabel Thuis

De FlorencePas maakt het u graag makkelijk. Met die reden hebben wij het unieke zorgarrangement Comfortabel Thuis ontwikkeld.

 

Tijdelijk comfort

Hiermee kunt u gewoon thuis blijven wonen op het moment dat het even niet zo goed lukt om voor uzelf te zorgen. Dat kan bijvoorbeeld gebeuren wanneer uw mantelzorger met vakantie gaat, u ziek of herstellende bent of u net thuis bent gekomen na een ziekenhuisopname. Met uw FlorencePas regelt u op die momenten met één telefoontje heel eenvoudig alle comfort die u nodig heeft.

 

Van boodschappen tot het doen van uw was

Met het zorgarrangement Comfortabel Thuis zorgen wij ervoor dat u uw boodschappen in huis heeft, zes avonden een gezonde, warme maaltijd kunt eten, een uur huishoudelijk zorg krijgt en dat uw was wordt opgehaald en weer schoon wordt teruggebracht. En wanneer u dat wenst, komt de huisverpleegkundige van Florence bij u thuis voor een gesprek. U kunt het pakket van Comfortabel Thuis altijd verder uitbreiden met aanvullende diensten aan huis, bijvoorbeeld een kapper of pedicure en verzorgings- en verpleegartikelen.

 

Meer informatie

Het zorgarrangement Comfortabel Thuis regelt u met één telefoontje. Belt u vóór 12.00 uur, dan krijgt u nog dezelfde dag het zorgarrangement. Met uw FlorencePas betaalt u 99 euro (normaal: 125 euro). Voor het aanvragen van het zorgarrangement of voor vragen kunt terecht bij het team van de FlorencePas via

070 – 41 31 000 of via florencepas@florence.nl