Varen door de Biesbosch: lekker ontspannen

Varen door de Biesbosch: lekker ontspannen

Heeft u zin om een dagje heerlijk te ontspannen en te genieten van de natuur? En doet u dat het liefst door lekker te varen én lekker te eten? Dan kunt u met uw FlorencePas mee met dit unieke dagje uit naar de Biesbosch.

 

Ware belevenis

Varen door de Biesbosch is een ware belevenis. U vaart langs schitterende wilgenbossen en groene oevers over prachtige rivieren en kreken. De Biesbosch, vlak bij Dordrecht, is niet voor niets een nationaal park. U reist naar de Biesbosch in onze comfortabele touringcar. Tijdens het varen geniet u van een lekkere lunch. Een betere manier van ontspannen is er eigenlijk niet.

 

Data in augustus

U kunt kiezen uit verschillende data om mee te gaan naar de Biesbosch. We gaan op woensdag 16 augustus (vertrek: De Mantel in Voorburg), dinsdag 22 augustus (vertrek: Duinhage in Den Haag) en donderdag 24 augustus (vertrek: Adegeest in Voorschoten). We vertrekken rond 10.30 uur en zijn om 14.30 uur weer terug. Voor de opstapplaats Rijswijk kunt u zich op een wachtlijst laten zetten, de eerste vertrekdatum in Rijswijk zit namelijk al vol. Bij voldoende deelnemers wordt er een tweede dag vanuit Rijswijk georganiseerd.

 

Meer informatie

De kosten van dit dagje uit bedragen, inclusief lunch, 33 euro. U kunt zich aanmelden voor een van de vertrekdata via florencepas@florence.nl en via 070 - 41 31 000. De uiterste inschrijfdatum is 1 augustus. Na deze datum kunt u altijd informeren of er wellicht nog een plek vrij is. Bekijkt u ook de algemene voorwaarden.