Veertig thuiszorgcliënten Mariahoeve getrakteerd op sfeervol kerstdiner

9-12-2015
Veertig huiszorgcliënten Mariahoeve getrakteerd op sfeervol kerstdiner

Een fijne kerst is lang niet voor iedereen vanzelfsprekend. Zo ook niet voor alle thuiszorgcliënten van Florence in Mariahoeve. Met die reden hebben supermarktketen Jumbo, het Leger des Heils, vereniging De Zonnebloem en Florence de handen ineen geslagen. Op maandag 21 december vindt er kerstdiner plaats voor veertig mensen in grand café De Roos van expertisecentrum Mariahoeve aan de Hofzichtlaan in Den Haag.

 

Kerstwaardig driegangendiner

Het kerstdiner begint om 17.00 uur en duurt tot 19.00 uur. In de planning staan drie gangen, stuk voor stuk kerstwaardig, dus mooi opgemaakt, smaakvol en vol warmte geserveerd. Het thuiszorgteam van Florence heeft veertig mensen in Mariahoeve geselecteerd die een kerstdiner verdienen. Het gaat hierbij om mensen die weinig sociale contacten hebben en voor wie de kerstdagen eenzame donkere dagen zijn. De gasten hebben een officiële uitnodiging ontvangen.

 

Actie ‘Doneer een diner’

In grand café De Roos in expertisecentrum Mariahoeve wordt op 21 december speciaal voor hen gekookt. De teamleider van grand café De Roos gaat samen met vrijwilligers van Florence koken en de gasten bedienen. De ingrediënten worden geschonken door supermarktketen Jumbo die ook dit jaar weer de actie ‘Doneer een diner’ hield. Hiermee konden mensen die boodschappen deden bij Jumbo bij de kassa een voorgerecht, een hoofdgerecht of een nagerecht kopen voor iemand anders. Van al die gekochte gerechten zijn er 120 gedoneerd aan de thuiszorgcliënten van Florence in Mariahoeve. De gasten worden thuis opgehaald en weer thuisgebracht met de Florence-touringcar. Daarmee moet het kerstdiner echt een avondje uit worden, waaraan later nog met veel plezier wordt teruggedacht.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.