Header_Thuis_In-Escamp_2100x400
070 - 41 31 000

Veilig en verzorgd wonen in Gulden Huis, CoornhertCentrum of Marterrade

Veilig en verzorgd wonen in Escamp

Als u niet langer zelfstandig thuis kunt wonen, dan zijn expertisecentrum Gulden Huis, het CoornhertCentrum en het woonzorgcomplex Marterrade van Florence mogelijk iets voor u. Op deze woonzorglocaties kunt u veilig en verzorgd wonen in Escamp. Zowel Gulden Huis, het CoornhertCentrum als Marterrade bieden u verschillende manier van wonen.

 

Expertisecentrum Gulden Huis 

In expertisecentrum Gulden Huis verblijven mensen die dagelijks veel zorg en behandeling nodig hebben en daarom niet zelfstandig kunnen wonen, dit kan tijdelijk of blijvend. Gulden Huis is gespecialiseerd in zorg en behandeling aan mensen met dementie met gedragsproblemen, aan ouderen met complexe lichamelijke aandoeningen en aan mensen met de ziekte van Huntington.

 

Woonzorgcentrum CoornhertCentrum

Respectvol en betrokken met anderen omgaan. Dit doet woonzorgcentrum CoornhertCentrum vanuit een humanistische visie. In de praktijk betekent dit dat mensen hier veel in gesprek gaan met elkaar, soms in een persoonlijk gesprek, maar ook in praatgroepen. Ook bij het verlenen van zorg houden we rekening met uw manier van leven. Bent u gewend laat op te staan? Heeft u het liefst de muziek van Haagse volkszangers om u heen? Wij houden er rekening mee!

 

Woonzorgcomplex Marterrade

Wilt u in een huis wonen dat met u meegroeit? Dan bent u in woonzorgcomplex Marterrade in Bouwlust aan het juiste adres. In deze seniorenwoningen kunt u blijven wonen, ook als uw behoefte aan zorg toeneemt. Flexibiliteit ten top. Dat biedt seniorencomplex Marterrade u.

 

Revalideren in Escamp 

Heeft u na een opname in het ziekenhuis revalidatie nodig? Ook dan kunt u in Escamp bij Florence terecht, in Gulden Huis of het CoornhertCentrum. Hier kunt u rustig en onder deskundige begeleiding revalideren.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.
Locatie
Woonzorgcentrum CoornhertCentrum
070 – 754 08 88
Erasmusplein 87
2532 RG Den Haag
info@florence.nl
Locatie
Expertisecentrum Gulden Huis
070 - 754 50 00
Steenhouwersgaarde 1
2542 AA Den Haag
info@florence.nl
Locatie
Marterrade
070 - 754 18 30
Marterrade 10
2544 JM Den Haag
info@florence.nl
Locatie
Gezondheid en Zorgwinkel Den Haag
070 - 41 31 000
Volendamlaan 1166
2547 CZ Den Haag
zorgwinkel.denhaag@florence.nl