florence labels

Veilig en verzorgd wonen in Gulden Huis, CoornhertCentrum of Marterrade

Veilig en verzorgd wonen in Escamp

Als u niet langer zelfstandig thuis kunt wonen, dan zijn expertisecentrum Gulden Huis, het CoornhertCentrum en het woonzorgcomplex Marterrade van Florence mogelijk iets voor u. Op deze woonzorglocaties kunt u veilig en verzorgd wonen in Escamp. Zowel Gulden Huis, het CoornhertCentrum als Marterrade bieden u verschillende manier van wonen.


Expertisecentrum Gulden Huis 

In expertisecentrum Gulden Huis verblijven mensen die dagelijks veel zorg en behandeling nodig hebben en daarom niet zelfstandig kunnen wonen, dit kan tijdelijk of blijvend. Gulden Huis is gespecialiseerd in zorg en behandeling aan mensen met dementie met gedragsproblemen, aan ouderen met complexe lichamelijke aandoeningen en aan mensen met de ziekte van Huntington.

 

Woonzorgcentrum CoornhertCentrum

Respectvol en betrokken met anderen omgaan. Dit doet woonzorgcentrum CoornhertCentrum vanuit een humanistische visie. In de praktijk betekent dit dat mensen hier veel in gesprek gaan met elkaar, soms in een persoonlijk gesprek, maar ook in praatgroepen. Ook bij het verlenen van zorg houden we rekening met uw manier van leven. Bent u gewend laat op te staan? Heeft u het liefst de muziek van Haagse volkszangers om u heen? Wij houden er rekening mee!

 

Woonzorgcomplex Marterrade

Wilt u in een huis wonen dat met u meegroeit? Dan bent u in woonzorgcomplex Marterrade in Bouwlust aan het juiste adres. In deze seniorenwoningen kunt u blijven wonen, ook als uw behoefte aan zorg toeneemt. Flexibiliteit ten top. Dat biedt seniorencomplex Marterrade u.

 

Revalideren in Escamp 

Heeft u na een opname in het ziekenhuis revalidatie nodig? Ook dan kunt u in Escamp bij Florence terecht, in Gulden Huis of het CoornhertCentrum. Hier kunt u rustig en onder deskundige begeleiding revalideren.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.
Thuis voelt u zich het prettigst. Florence begrijpt dat als geen ander. Daarom bieden wij verschillende vormen van thuiszorg.
Onze huisverpleegkundige ondersteunt u met alles waar u zelf even niet uitkomt op het gebied van zorg, gezondheid en welzijn.
U vindt kwaliteit van leven belangrijk en u wilt graag gezond, actief en op een prettige manier oud worden. Wij helpen u daar...
Prettig zelfstandig wonen, dat doet u zeker met de Personenalarmering van Florence. Daarmee is er altijd hulp dichtbij.
Wanneer u in Escamp woont, heeft u ook voordelen en aanbiedingen met uw FlorencePas bij u in de buurt. Maak het uzelf gemakkelijk...
Lekker en voedzaam eten zonder zelf te hoeven koken dankzij een maaltijdenservice. Ook dat regelt u bij Florence.
Bij de Gezondheid en Zorgwinkel van Florence kunt u terecht met al uw vragen op het gebied van gezondheid, welzijn en veiligheid...
Locatie
Woonzorgcentrum CoornhertCentrum
070 – 754 08 88
Erasmusplein 87
2532 RG Den Haag
info@florence.nl