Gemak aan huis

Geniet u van thuis? Of kunt u niet gemakkelijk van huis? Met de FlorencePas hoeft u de deur niet meer uit. Of u nu een pedicure, opticien of computerdeskundige zoekt. Ze komen graag naar u toe! En kunt u wel wat hulp bij uw regelzaken gebruiken? Ook hierbij helpen wij u graag. En met de FlorencePas ontvangt u direct een aantrekkelijke korting.

Ergotherapie

Ergotherapie

Soms gaan de dagelijkse handelingen niet langer vanzelf. Ergotherapie helpt u weer zo zelfstandig mogelijk te zijn in uw eigen woning. Met een kleine aanpassing bereikt u vaak al een groot resultaat. De ergotherapeut pakt uw beperking zo praktisch mogelijk aan.

 

Voordeel en informatie

  • Op vertoon van uw FlorencePas ontvangt u eenkortingsbon van € 7,50 op het kennismakingspakket van zes MenuPlus-maaltijden van Gewoon Lekker Thuis, normaal € 31,50*, met de korting € 24,-*.
  • De ergotherapeuten van Florence hebben contracten met alle zorgverzekeraars. De kosten voor de ergotherapie worden vergoed vanuit de basisverzekering. U heeft recht op tien uur per jaar. U betaalt wel het wettelijk eigen risico.
  • U kunt zonder doorverwijzing bij de ergotherapeuten terecht. Informeer bij uw zorgverzekeraar of de directe toegankelijkheid wordt vergoed
  • Contactgegevens: Florence, 070 - 41 31 000, www.florence.nl/ergotherapie
Ook interessant
Geld Express - Rabobank

Geld Express - Rabobank

Logopedie

Logopedie

Opticien aan huis - Nederlandse Huisopticiens

Opticien aan huis - Nederlandse Huisopticiens