Gemak aan huis

Geniet u van thuis? Of kunt u niet gemakkelijk van huis? Met de FlorencePas hoeft u de deur niet meer uit. Of u nu een pedicure, opticien of computerdeskundige zoekt. Ze komen graag naar u toe! En kunt u wel wat hulp bij uw regelzaken gebruiken? Ook hierbij helpen wij u graag. En met de FlorencePas ontvangt u direct een aantrekkelijke korting.

Logopedie

Logopedie

Heeft u wel eens moeite met spreken? Kunnen anderen u niet goed verstaan? Of kunt u uw eten moeilijk wegslikken? In al deze gevallen kunnen de logopedisten van Florence u van dienst zijn.

 

Voordeel en informatie

  • Op vertoon van uw FlorencePas ontvangt u van de logopediste een kortingsbon van € 7,50 op het kennismakingspakket van zes MenuPlus-maaltijden van Gewoon Lekker Thuis, normaal € 31,50, met de korting € 24,-*.
  • De logopedisten van Florence hebben contracten met alle zorgverzekeraars. De kosten voor de logopedie worden volledig vergoed vanuit de basisverzekering. U betaalt wel het wettelijk eigen risico. U heeft een verwijzing nodig van uw huisarts.
  • Al onze logopedisten zijn ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en zijn gespecialiseerd in de behandeling van specifieke aandoeningen als Parkinson en afasie.
  • Contactgegevens: Florence, 070 - 41 31 000, www.florence.nl/logopedie
Ook interessant
Administratieve dienstverlening - Stichting Wiec

Administratieve dienstverlening - Stichting Wiec

Ergotherapie

Ergotherapie

Opticien aan huis - Nederlandse Huisopticiens

Opticien aan huis - Nederlandse Huisopticiens