florence labels

Gemak aan huis

Geniet u van thuis? Of kunt u niet gemakkelijk van huis? Met de FlorencePas hoeft u de deur niet meer uit. Of u nu een pedicure, opticien of computerdeskundige zoekt. Ze komen graag naar u toe! En kunt u wel wat hulp bij uw regelzaken gebruiken? Ook hierbij helpen wij u graag. En met de FlorencePas ontvangt u direct een aantrekkelijke korting.

Professional organizer - Volg-Orde

Professional organizer - Volg-Orde

Rust in huis en hoofd

Opruimcoach Mieke Verschuren van Volg-Orde helpt u graag met het aanbrengen van structuur in uw woning. Zij kan u bijvoorbeeld begeleiden bij het ordenen van de studeerkamer, garage of zolder. Maar ook met het opruimen en herindelen van kasten. Ook kunt u een beroep doen op Volg-Orde na het overlijden van een dierbare. Of misschien hebt u hulp nodig bij het structureren van uw administratie of begeleiding bij een verhuizing? Volg-Orde staat voor u klaar! Dat geeft een hoop rust en ruimte in huis en hoofd én zo houdt u tijd over voor andere dingen.

 

Voordeel en informatie

  • Op vertoon van uw FlorencePas ontvangt u 10% korting op de dienstverlening van Volg-Orde.
  • Voor het intakegesprek worden voorrijkosten in rekening gebracht van € 25,-*. Deze kosten worden verrekend als u besluit diensten af te nemen bij Volg-Orde.
  • Contactgegevens: Mieke Verschuren-Veuger, Delftweg 32 in Rijswijk, 06 – 51 00 37 46, info@volg-orde.nl, www.volg-orde.nl

 

Ook interessant
Boodschappenservice - Groenterijk Smeitink
Boodschappenservice - Groenterijk Smeitink
Was- en stomerijservice
Was- en stomerijservice
Schoenen aan huis - TAP Speciaal Schoenen
Schoenen aan huis - TAP Speciaal Schoenen
Aanvraagformulier
Aanhef*
Naam en voorletter(s)*
Postcode*
Huisnummer*
Toevoeging
Straat*
Woonplaats*
Telefoonnummer*
Geboortedatum*
Reden aanmelding
Betaling automatische incasso*
Vul hier niets in a.u.b.