florence labels

Gemak aan huis

Geniet u van thuis? Of kunt u niet gemakkelijk van huis? Met de FlorencePas hoeft u de deur niet meer uit. Of u nu een pedicure, opticien of computerdeskundige zoekt. Ze komen graag naar u toe! En kunt u wel wat hulp bij uw regelzaken gebruiken? Ook hierbij helpen wij u graag. En met de FlorencePas ontvangt u direct een aantrekkelijke korting.

Uitvaartbegeleiding - CUVO

Uitvaartbegeleiding - CUVO

CUVO Uitvaartzorg helpt op een betrokken en persoonlijke manier bij het regelen en verzorgen van een uitvaart wanneer een dierbare overlijdt. U kunt daarnaast gratis lid worden van de Vereniging De Volharding waar CUVO Uitvaartzorg onderdeel van is.

 

Voordeel en informatie

  • Met uw FlorencePas krijgt u € 250,- korting op de door de CUVO verzorgde uitvaart.
  • U dient gratis lid worden van de Vereniging De Volharding. Dit levert u extra voordelen op zoals deelname aan het Volharding Depositofonds. € 210,- van uw korting wordt voor u direct gestort in uw depositofonds en groeit zolang u leeft. De Volharding geeft u gratis advies over uw uitvaart en kosten. U krijgt extra ledenkorting bij lokale evenementen en andere aanbiedingen. Kijk voor alle voordelen op www.volharding-voordeel.nl of bel 070 - 870 02 16.
  • Contactgegevens CUVO Uitvaart: 070 - 346 95 71.
Ook interessant
Pedicure aan huis
Pedicure aan huis
Onderhoudsdienst - De Woningwachter
Onderhoudsdienst - De Woningwachter
Maaltijdenservice - Gewoon Lekker Thuis
Maaltijdenservice - Gewoon Lekker Thuis
Aanvraagformulier
Aanhef*
Naam en voorletter(s)*
Postcode*
Huisnummer*
Toevoeging
Straat*
Woonplaats*
Telefoonnummer*
Geboortedatum*
Reden aanmelding
Betaling automatische incasso*
Vul hier niets in a.u.b.