Gemak aan huis

Geniet u van thuis? Of kunt u niet gemakkelijk van huis? Met de FlorencePas hoeft u de deur niet meer uit. Of u nu een pedicure, opticien of computerdeskundige zoekt. Ze komen graag naar u toe! En kunt u wel wat hulp bij uw regelzaken gebruiken? Ook hierbij helpen wij u graag. En met de FlorencePas ontvangt u direct een aantrekkelijke korting.

Voedings- en dieetadvies

Voedings- en dieetadvies

Heeft u vragen over of problemen met uw voeding? De diëtisten van Florence adviseren u graag. Zij houden spreekuur bij u in de buurt. Bent u moeilijk ter been dan komt de diëtist bij u langs.

 

Voordeel en informatie

  • Op vertoon van uw FlorencePas ontvangt u een kortingsbon van € 7,50 op het kennismakingspakket van zes MenuPlus-maaltijden van Gewoon Lekker Thuis, normaal € 31,50*, met de korting € 24,-*.
  • De diëtisten van Florence hebben contracten met alle zorgverzekeraars. De kosten worden vergoed vanuit de basisverzekering. U heeft recht op drie uur per jaar. U betaalt wel het wettelijk eigen risico.
  • U kunt zonder doorverwijzing bij de diëtisten terecht. Als u van uw huisarts een verwijsbrief DBC heeft ontvangen, is het wettelijk eigen risico niet van toepassing. 
  • Contactgegevens: Florence, 070 - 41 31 000, dietist.vodi@florence.nl, www.florence.nl/voedingsvoorlichting-dieetadvisering
Ook interessant
Wonen - Zomerland

Wonen - Zomerland

Administratieve dienstverlening - Stichting Wiec

Administratieve dienstverlening - Stichting Wiec

Tandtechniek - Novodent

Tandtechniek - Novodent