Voorstelling in Duinhage

In Duinhage wordt er een sociëteit voor wijkbewoners georganiseerd.

Voorstelling in Duinhage

Mantelzorgers welkom

Tijdens de Week van Zorg en Welzijn, op woensdag 14 maart, zijn mantelzorgers extra welkom bij de sociëteit. Mantelzorgers zijn mensen die voor een langere periode meer dan acht uur per week voor hun naasten zorgen. Dat doen zij bijvoorbeeld voor hun partner, familielid, vriend, vriendin, buurman of buurvrouw.

Week van Zorg en Welzijn

Wijkbewoners die mantelzorg krijgen, kunnen hun mantelzorger op 14 maart in het zonnetje zetten door hem of haar uit te nodigen de speciale voorstelling in de sociëteit. Jhanna Houweling en Ellen van Rossum, twee theatermaaksters/actrices/voorlezers, presenteren ‘Speels voorlezen’. Met deze voorstelling nemen zij het publiek mee op een reis van verbeelding. Ze doen dit met mooie vrolijke, bekende verhalen en versjes van bijvoorbeeld Toon Tellegen en versjes van Annie M. G. Schmidt. In het kader van de week Zorg en Welzijn is de mantelzorger van harte welkom om deze middag gratis bij te wonen. Men dient zich wel van tevoren op te geven, want er is een beperkt aantal plaatsten beschikbaar.

Meer informatie

Geïnteresseerden zijn van harte welkom op woensdag 14 maart van 13.00-16.00 uur in Duinhage. De kosten bedragen € 7,50 per persoon inclusief lunch. Alleen van de voorstelling genieten kan ook, dan bedragen de kosten € 5,- per persoon.

U kunt zich opgeven bij afdeling welzijn van Duinhage, De Savornin Lohmanlaan 202, 070 – 754 16 21 of evelien.hakvoort@florence.nl

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.