Voorzitter RvB Florence vertrekt

Niels Honig stopt als voorzitter van de Raad van Bestuur bij Florence.

Niels Honig

Naar het Fanciscus Gasthuis & Vlietland

Niels Honig begint op 1 februari 2020 als lid van de Raad van Bestuur van het Franciscus Gasthuis & Vlietland. Samen met Marjolein Tasche en Mark Janssen zet hij dan in voor het verder ontwikkelen van het topklinische ziekenhuis. Niels begon als manager bij Florence in 2009. Hij vervulde verschillende managementfuncties en werd in 2016 bestuurder. Hij vormt samen met Ellen Maat de Raad van Bestuur van Florence. 

Sterke en gezonde organisatie

Niels: “Ik heb de afgelopen  elf jaar met ongelofelijk veel plezier bij Florence gewerkt. De enorme motivatie van de mensen bij Florence om elke dag weer het beste van zichzelf te geven voor onze cliënten is bijzonder. Dit heeft altijd veel indruk op mij gemaakt. Samen hebben wij veel bereikt. Florence is een sterke en gezonde organisatie die de afgelopen jaren veerkrachtiger is geworden. Ik ga een nieuwe uitdaging aan en laat Florence met vertrouwen achter.”

Bevlogen en betrokken bestuurder

Josine Meurs, voorzitter van de Raad van Toezicht van Florence: “Toen Niels bestuurder werd, bevond Florence zich in een zeer turbulente periode. Hij durfde het aan de verantwoordelijkheid te nemen om richting en inhoud te geven aan de transitie van Florence. Dat deed hij met overtuiging, op basis van vertrouwen en in verbinding met anderen. Florence is een gezonde organisatie en er ligt een duidelijke koers voor de toekomst. Wij vinden het jammer Niels te zien vertrekken, maar wij zijn hem zeer erkentelijk voor wat hij voor Florence heeft betekend. We wensen hem veel succes.”

Veel vertrouwen in benoeming

Harro Knijff, voorzitter van de Raad van Toezicht van het Franciscus Gasthuis & Vlietland: “De Raad van Toezicht heeft veel vertrouwen in Niels Honig. Wij staan zeer positief tegenover zijn ervaring in de VVT, waardoor hij goed in staat zal zijn om de verbinding te leggen tussen de cure en care binnen de zorgketen, waar Franciscus zich in beweegt.”

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.