florence labels

Cliëntenraad Vredenburch

Cliëntenraad Vredenburch

Florence vindt het belangrijk dat u als bewoner/cliënt invloed heeft op te nemen beslissingen. Zowel op wijkniveau als op het Florencebrede niveau. Hiervoor heeft Florence zowel wijkcliëntenraden als een centrale cliëntenraad ingesteld. De wijze waarop dit dient te gebeuren is vastgelegd in de Wet Medezeggenschap Zorginstellingen (WMCZ).
 


Wijkcliëntenraad
Florence heeft in iedere wijk een cliëntenraad ingesteld. Ook u en uw familie kunnen hieraan deelnemen. Of u nu in een locatie van Florence woont of thuis zorg van  Florence  ontvangt. Via deze cliëntenraden kunnen u én uw familie direct invloed op het beleid en de dagelijkse gang van zaken binnen Florence uitoefenen. Onderwerpen waarover u kunt meepraten zijn onder meer het beleid voor veiligheid, gezondheid en hygiëne, maar ook de begroting en de jaarrekening. Over deze onderwerpen zal de cliëntenraad gevraagd of ongevraagd (al dan niet verzwaard) advies geven. De gesprekspartner van de wijkcliëntenraad is de wijkmanager. Als u thuis zorg ontvangt, kunt u uw vragen doorgeven aan uw thuiszorgmedewerker.
 
Cliëntenraad
            
Voorzitter

de heer E. van Deutekom

 

Secretaris

de heer G. Kulker

 

Penningmeester

mevrouw C. Sturm

 

Leden 

  • Mevrouw V. van Aerde                       

  • mevrouw M. Diependaal                       

  • mevrouw E. Noordermeer                      

  • mevrouw E. van Ommen                    

 

Meer informatie

Voor meer informatie neemt u contact op met de cliëntenraad via:

clientenraadvredenburch@hotmail.com

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.
Thuis voelt u zich het prettigst. Florence begrijpt dat als geen ander. Daarom bieden wij verschillende vormen van thuiszorg.
Activiteiten  Onze activiteitenkalender is elke maand weer verrassend veelzijdig. 
Woonzorgcentrum Vredenburch ligt op een prachtige locatie in het hart van het oude Rijswijk, dichtbij het Rijswijkse bos.
Locatie
Woonzorgcentrum Vredenburch
070 - 754 53 00
van Vredenburchplantsoen 1
2282 SK Rijswijk
info@florence.nl