florence labels

Service en voorzieningen

Service en voorzieningen

Activiteiten 
Onze activiteitenkalender is elke maand weer verrassend veelzijdig. 


Daarnaast wordt van alles georganiseerd: bingo, muziekmiddagen, modeshows, bloemschikken, optredens, spelletjes, handwerken, enzovoorts. Uw eigen ideeën zijn altijd welkom.

 

Faciliteiten 

In het lichte, royale restaurant heten wij u en andere inwoners van Rijswijk van harte welkom. In de zomer is er de mogelijkheid om op het naastgelegen terras van het zonnetje te genieten.
Een kapsalon, een multifunctionele ruimte met daarin een bibliotheek, een pedicure en een winkel staan tot uw beschikking.

 

Een gezondheidscentrum is ook in ons gebouw aanwezig. Hier vindt u een huisarts, fysiotherapeut en apotheek; alles onder één dak, gemakkelijker kan het bijna niet! 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.
Thuis voelt u zich het prettigst. Florence begrijpt dat als geen ander. Daarom bieden wij verschillende vormen van thuiszorg.
Florence vindt het belangrijk dat u als bewoner/cliënt invloed heeft op te nemen beslissingen. Zowel op wijkniveau als op het...
Woonzorgcentrum Vredenburch ligt op een prachtige locatie in het hart van het oude Rijswijk, dichtbij het Rijswijkse bos.
Locatie
Woonzorgcentrum Vredenburch
070 - 754 53 00
van Vredenburchplantsoen 1
2282 SK Rijswijk
info@florence.nl