Werken bij Florence

Werken bij Florence is werken in de top van de ouderenzorg. Wij hebben namelijk de meeste specialismen en innovatieve behandelmethoden in huis. Of je nu in de wijk werkt, in een woonzorgcentrum, verpleeghuis, hospice of revalidatiecentrum. Als zorgmedewerker, specialist of behandelaar haal je bij Florence alles uit je vak. Er is ruimte voor wie jij bent en wat jij kunt. Je zegt ‘ja’ als het kan, en ‘nee’ als het moet. Zo kan iedereen die zorg en ondersteuning nodig heeft, altijd rekenen op jouw deskundigheid en die van je collega’s. Daar zijn we bij Florence ongelooflijk trots op.

Alle vacatures bekijken
Duinstede_5135

Over Florence

Twintigduizend inwoners van de regio Haaglanden rekenen iedere dag op de zorgprofessionals van Florence. Onze 3.000 medewerkers en ruim 1.200 vrijwilligers helpen al deze mensen zoveel mogelijk het leven te blijven leiden dat hun lief is. Juist als hun gezondheid achteruit gaat. Elke dag bieden we mét elkaar professionele zorg en ondersteuning. Dat doen we bij mensen thuis en in onze verpleeghuizen, woonzorgcentra en revalidatiecentra. We zijn gespecialiseerd in complexe psychogeriatrie, complexe somatiek, geriatrische revalidatiezorg, gerontopsychiatrie, jonge mensen met dementie, de ziekte van Parkinson en observatie & onderzoek.

 

Uitzicht_4191

Kijken naar persoonlijke wensen

Omdat elk mens uniek is, kijken we altijd naar iemands persoonlijke wensen. Daar houden we bewust rekening mee. We verdiepen ons hiervoor in de ander, omdat we willen dat diegene het leven kan blijven leiden dat hun lief is. Familieleden, naasten en vrijwilligers zijn daarbij heel belangrijk. Door goed met hen samen te werken, bereiken we het beste resultaat. Samen zoeken we naar manieren die ervoor zorgen dat mensen nog zoveel mogelijk kunnen doen en ervaren wat ze zelf willen.

Duinstede_4844

Werken zoals jij dat wilt!

Als jij bij ons werkt, kijken we altijd naar wat jouw persoonlijke wensen zijn. Want jij moet werken zoals jij dat het liefst wilt. We weten dat we je daarmee de leukste én interessantste baan in de ouderenzorg bieden. Je kunt intramuraal werken of in de thuiszorg. Je kunt werken in vaste dienst, in de flexpool of als zelfstandig zorgprofessional

 

Leerlingen en stagiaires zijn eveneens altijd welkom. Er is ook altijd ruimte voor het ontwikkelen van je talenten in ons eigen Florence Talentcentrum. En natuurlijk word je continu ondersteund in het verder professionaliseren en het actueel houden van je vakmanschap. Florence biedt ruimte aan iedereen met een warm hart voor de ouderenzorg. Collega’s vertellen je graag meer over hoe het is om te werken bij Florence!

Vacature-alarm

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe vacatures? Stel een vacature-alarm in!