Werken in een Verpleeghuis

Past werken in een verpleeghuis bij jou? Bied jij zorg met liefde en passie aan de bewoners? Solliciteer dan op een van onze vacatures in een verpleeghuis. Als werkende in een verpleeghuis breng je elke dag leef plezier bij onze bewoners.

Bekijk vacatures
Duinstede_4982

Vacatures in een Verpleeghuis

In een verpleeghuis vind je verschillende afdelingen, wat betekent dat er ook verschillende zorgprofessionals werkzaam zijn. Als medewerker in een verpleeghuis staat de zorg voor de bewoners centraal. Bij Florence zijn er verschillende vacatures beschikbaar, hieronder hebben we er een paar uitgelicht:

  • Verzorgende: Als verzorgende houd je goed in de gaten hoe het met de bewoners gaat. Je werkt methodisch, signaleert eventuele veranderingen, rapporteert deze en evalueert de zorg. Om als verzorgende te werken, heb je een mbo-niveau 3IG diploma nodig, moet je in het bezit zijn van een BHV-certificaat of bereid zijn deze te behalen, minimaal één jaar werkervaring hebben en specifieke vakkennis bezitten. 
  • Helpende: Als helpende begeleid je bewoners bij de lichamelijke verzorging en assisteer je bij verschillende activiteiten. Voor het werk van een helpende heb je een mbo-niveau 2 diploma nodig, aantoonbare ervaring en heb je passie voor de doelgroep. Daarnaast kun je zelfstandig werken, je bent positief ingesteld en een goede beheersing van de Nederlandse taal. 
  • Verpleegkundige: Als verpleegkundige weet je hoe goede zorg het verschil kan maken voor een cliënt. Voor deze functie heb je een MBO 4 diploma of hoger in een relevante opleiding nodig, daarnaast ben je BIG geregistreerd en ben je in bezit van een BHV certificaat of ben je bereid deze te halen. Ook beschik je over vakkennis, kan je zelfstandig werken en kan je inspelen op de leefstijl van de bewoners.

Elke functie heeft bepaalde eisen zoals een bijpassend diploma, ervaring en verschillende kwaliteiten. Bekijk hier alle vacatures en vind het werk in een verpleeghuis dat bij jou past. 

Duinhage_3960

Werken in een verpleeghuis bij Florence

Werken bij Florence betekent werken in de top van de ouderenzorg. Ons doel is ervoor te zorgen dat iedereen die het nodig heeft, de juiste zorg en ondersteuning ontvangt. We luisteren naar de persoonlijke wensen van elk individu en passen onze zorg daarop aan. Onze cliënten kunnen altijd rekenen op de deskundigheid en toewijding van onze collega’s.

Als je op zoek bent naar een baan waarin je daadwerkelijk het verschil kunt maken, solliciteer dan op een van onze vacatures in het verpleeghuis en sluit je aan bij het team van Florence.  Wil je meer informatie of heb je specifieke vragen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag. 

Bekijk vacatures

Vacature-alarm

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe vacatures? Stel een vacature-alarm in!