Verpleegkundige specialist: een expert in zorg

Wil je in de zorg steeds verder ontwikkelen en nog in de praktijk werken, omdat goede zorg voor de cliënt je lief is? Dan zijn onze vacatures voor verpleegkundige specialist iets voor jou. Als verpleegkundig specialist verricht je zelfstandig verpleegkundige en medische taken. Je bent eindverantwoordelijk voor het behandeltraject en je neemt taken over van de medisch specialist. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het verzorgen van spreekuren, het herkennen en analyseren van symptomen van de patiënt en het adviseren en begeleiden in het zorgproces.

Bekijk vacatures
Duinstede_5135

Vereisten verpleegkundige specialist

Om in aanmerking te komen voor een rol als verpleegkundig specialist in Nederland, dien je te beschikken over een Master Advanced Nursing Practice (MANP) diploma en een geldige registratie bij het BIG-register. Bovendien wordt minimaal 2-5 jaar ervaring in de zorg verwacht. Specialisatie in een specifiek domein, zoals acute zorg of geestelijke gezondheidszorg, is mooi meegenomen. Raadpleeg ons huidige aanbod bij de verpleegkundige niveau 5 vacatures voor meer informatie over het gespecialiseerde gebied.

Mariahoeve_4606

Werken als verpleegkundige specialist bij Florence

Bij Florence maak je deel uit van een team met betrokken collega’s die zich dagelijks inzetten voor onze cliënten. Er zijn mogelijkheden om op verschillende locaties en in diverse functies aan de slag te gaan. Of je nu de voorkeur geeft aan een vaste dienstbetrekking, de flexibiliteit van onze pool, of als zelfstandige zorgprofessional wilt werken, bij Florence zijn er diverse opties.

Werken bij Florence betekent werken in de top van de ouderenzorg. Ons doel is ervoor te zorgen dat iedereen die het nodig heeft, de juiste zorg en ondersteuning ontvangt. We luisteren naar de persoonlijke wensen van elk individu en passen onze zorg daarop aan. Onze cliënten kunnen altijd rekenen op de deskundigheid en toewijding van onze collega’s.

Duinhage_3757

Soliciteer bij Florence

Florence biedt verpleegkundige specialist vacatures die geschikt zijn voor zowel recent afgestudeerde verpleegkundigen, doorstromers als ervaren professionals. Als je op zoek bent naar een baan waarin je daadwerkelijk het verschil kunt maken, solliciteer dan op onze verpleegkundige niveau 5 en sluit je aan bij het team van Florence. Wil je meer informatie of heb je specifieke vragen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag.

Vacature-alarm

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe vacatures? Stel een vacature-alarm in!