Werken in een Verzorgingshuis

Heb je oog voor anderen? Weet je iedereen thuis te laten voelen? Dan is het werk in een verzorgingshuis net wat voor jou. Naast verpleegkundigen zijn de begeleidsters die werken in een verzorgingshuis ook onmisbaar. Als een van deze functies breng jij elke dag een beetje geluk en leef plezier bij onze bewoners.

Bekijk vacatures
Duinstede_4982

Vacatures in een Verzorgingshuis

Elke werkende in een verzorgingshuis speelt een even belangrijke rol. Samen zorgen we ervoor dat de bewoners centraal staan en de beste zorg krijgen. Bij Florence zijn er verschillende vacatures beschikbaar: 

 

  • Medewerker welzijn: Als medewerker welzijn zorg je voor gezelligheid in de huiskamer. Je ondersteunt bij de organisatie/voorbereiding en uitvoering van activiteiten en het ondersteunen van jouw bewoners bij de uitvoeren van deze activiteiten.  
  • Helpende: Als Helpende weet je als geen ander bewoners met de juiste woorden te raken en te motiveren. Je zorgt ervoor dat de bewoners zich op hun gemak voelen en hebt begrip voor de situatie, je begeleid bij de zorg. Je werkt nauw samen met Verzorgende en Verpleegkundigen 
  • Verzorgende: In deze functie ben jij het aanspreekpunt voor de naasten en vertegenwoordig je de bewoners. Je houdt goed in de gaten hoe het met de bewoner gaat. Je denkt aan oplossingen en werkt samen met collega’s om zorg leef plannen vast te stellen. Je werkt methodisch, signaleert, rapporteert en evalueert.  
  • Activiteitenbegeleider: Als activiteitenbegeleider zorg je voor passende activiteiten die jij samen met de collega’s van Welzijn organiseert en begeleidt voor de bewoners. Op die manier zorg je voor een nuttige dagbesteding wat bijdraagt aan het lichamelijke, geestelijke en maatschappelijke welzijn van onze bewoners. 

 

Elke functie heeft bepaalde eisen zoals een bijpassend diploma, ervaring en verschillende kwaliteiten. Bekijk hier alle vacatures en vind het werk in een verzorgingshuis dat bij jou past.

Duinhage_3960

Werken in een verzorgingshuis bij Florence

Werken bij Florence betekent werken in de top van de ouderenzorg. Ons doel is ervoor zorgen dat iedereen die het nodig heeft, de juiste zorg en ondersteuning ontvangt. We luisteren naar de persoonlijke wensen van elk individu en passen onze zorg daarop aan. Onze cliënten kunnen altijd rekenen op de deskundigheid en toewijding van onze collega’s.

Als je op zoek bent naar een baan waarin je daadwerkelijk het verschil kunt maken, solliciteer dan op een van onze vacatures in het verzorgingshuis en sluit je aan bij het team van Florence. Wil je meer informatie of heb je specifieke vragen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag.    

Bekijk vacatures

Vacature-alarm

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe vacatures? Stel een vacature-alarm in!