Zorgondersteunende vacatures

Help jij graag mee bij het ondersteunen van onze zorgprofessionals, zodat zij de volle aandacht aan cliënten kunnen geven? Ben jij enthousiast over het brengen van leef plezier bij onze bewoners en ben je proactief? Dan zijn onze vacatures voor zorgondersteunende functies iets voor jou. Als zorgondersteuner zorg je vanuit jouw vakgebied ervoor dat alles soepel verloopt. Je zoekt en voert allerlei zaken uit waarmee je de zorgteams verder helpt.

Bekijk vacatures
Duinstede_5219

Werken als Zorgondersteunende bij Florence

Bij Florence maak je deel uit van een team vol betrokken collega’s die zich dagelijks inzetten voor onze cliënten. Er zijn mogelijkheden om op verschillende locaties en in diverse functies aan de slag te gaan. Of je nu de voorkeur geeft aan een vaste dienstbetrekking, de flexibiliteit van onze pool, of als zelfstandige zorgprofessional wilt werken, bij Florence zijn er diverse opties.

Werken bij Florence betekent werken in de top van de ouderenzorg. Ons doel is ervoor te zorgen dat iedereen die het nodig heeft, de juiste zorg en ondersteuning ontvangt. We luisteren naar de persoonlijke wensen van elk individu en passen onze zorg daarop aan. Onze cliënten kunnen altijd rekenen op de deskundigheid en toewijding van onze collega’s.

Mariahoeve_4544

Vereisten zorgondersteunenende

Florence heeft verschillende zorgondersteunende vacatures beschikbaar zoals activiteitenbegeleidster, medewerker welzijn en individuele begeleider. Elke vacature heeft bepaalde eisen van communicatieve tot creatieve, bekijk hier alle openstaande vacatures. Voor zorgondersteunde vacatures wordt er een bijpassende MBO opleiding gevraagd, relevante kennis en ervaring is een pré.

Duinstede_4960

Soliciteer bij Florence

Florence biedt zorgondersteunende vacatures die geschikt zijn voor medewerkers welzijn en begeleiders. Als je op zoek bent naar een baan waarin je daadwerkelijk het verschil kunt maken, solliciteer dan op onze zorgondersteuning vacatures en sluit je aan bij het team van Florence. Wil je meer informatie of heb je specifieke vragen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag.

Vacature-alarm

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe vacatures? Stel een vacature-alarm in!