Leren en ontwikkelen

Florence wil op een professionele wijze verantwoorde zorg leveren. Dit is zorg die op een goed niveau, doeltreffend, doelmatig, veilig en cliëntgericht is. De geleverde zorg moet voldoen aan de veld- en beroepsnormen en is gewaarborgd door een werkend kwaliteitssysteem. Om dit in de dagelijkse praktijk te realiseren is het van belang dat medewerkers binnen Florence verder kunnen leren. Zij moeten zich verder kunnen ontwikkelen om de werkzaamheden op een kwalitatief hoog niveau te kunnen uitvoeren.

 

Liever Florence

Florence Academie

Om het leren en ontwikkelen te kunnen waarborgen, heeft Florence een eigen opleidingscentrum, de Florence Academie. Die biedt veel verschillende trainingen, leertrajecten en e- learningmodules aan. In overleg met leidinggevende en met trainers/coaches van de academie wordt bepaald welke trainingen jouw werk leuker en  beter maken. Je kunt ook op eigen initiatief via de academie opleidingen, trainingen of workshops volgen, de academie geeft advies en stelt eventueel  individuele leertrajecten op.

Training on the job

Trainers/coaches van de academie komen ook naar de werkvloer. Door middel van training on the job, gaan de trainers op individueel niveau of met gehele team trainings-/ontwikkelvragen begeleiden zodat het direct in de praktijk kan worden uitgevoerd. Op deze wijze wordt het beste uit de individuele medewerker of team naar boven gehaald. Hierdoor wordt het leren en werken geïntrigeerd en herkenbaar, maakt leren leuk en efficiënt.

 

Op zoek naar een stage?

Florence biedt stageplaatsen voor studenten in zorg of welzijn maar ook voor studenten in de ICT, financiële sector, seretariaat en horeca.