Leren en ontwikkelen bij Florence

Kwalitatief goede zorg kunnen leveren, vraagt om zorgmedewerkers die blijven leren. Daarom biedt Florence via de eigen Florence Academie aan medewerkers volop scholing en training aan. Op die manier blijft onze zorg goed, veilig en gericht op de persoon die zorg ontvangt. Ook wie nog aan het begin van zijn of haar (tweede) zorgcarrière staat, is bij ons aan het goede adres: we hebben stageplaatsen in de zorg en we bieden leer- en werkplekken aan de toekomstige medewerkers in de zorg en welzijn.

 

Liever Florence

Opleidingscentrum Florence Academie Rijswijk

Florence heeft een eigen opleidingscentrum, de Florence Academie. Met verschillende trainingen, leertrajecten en e-learningmodules laat Florence haar medewerkers zich verder ontwikkelen. Op die manier kunnen we met elkaar de juiste en kwalitatief goede zorg blijven bieden die nodig is. In overleg met jouw leidinggevende en met trainers en coaches van de Florence Academie wordt bepaald welke trainingen jouw werk leuker en beter maken. Je kunt ook op eigen initiatief via de Florence Academie opleidingen, trainingen of workshops volgen. We geven je hierbij graag advies en ook stellen we met jou met veel plezier een persoonlijk leertraject op.

 

Training on the job bij Florence

Trainers en coaches van de Florence Academie komen ook naar de werkvloer. Ze trainen jou gewoon tijdens het werk. Door middel van training on the job, gaan de trainers op individueel niveau of met het gehele team trainings- en ontwikkelvragen begeleiden zodat het direct in de praktijk kan worden uitgevoerd. Op deze wijze wordt het beste uit de individuele medewerker of het team naar boven gehaald.

Leer- en werkplekken verzorgende en verpleegkundige

Wil je een opleiding volgen in zorg of welzijn en ook vast lekker aan het werk? Dan is een leerwerkplek misschien iets voor jou. Bij Florence bieden we je de mogelijkheid de voordelen van werken en leren te combineren. Wij bieden leerwerkplekken in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Wassenaar en Voorschoten.

 

BBL verzorgende en verpleegkundige

Bij Florence kun je leren en werken combineren. Dit kan via een Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL). Je werkt dan minimaal drie dagen per week bij Florence in de thuiszorg of op een van onze locaties in de regio Den Haag en gaat daarnaast een dag per week naar school. Je werkdagen krijg je gewoon uitbetaald. Florence heeft leer- en werkplekken voor verzorgende niveau 3 VIG/MMZ, verpleegkundigen niveau 4 en verpleegkundigen niveau 5. Wil je de opleiding verzorgende niveau 3IG/MZ volgen, dan doen je dat via onze eigen Florence Academie. Wij werken hiervoor nauw samen met mboRijnland. De opleiding tot verpleegkundige niveau 4 volg je via mboRijnland of ROC Mondriaan. En als je je wilt laten scholen tot verpleegkundige niveau 5, dan doe je dat via de Haagse Hogeschool of Hogeschool Leiden. Wil je graag werken en leren bij Florence? Kijk dan snel of er een vacature voor je is. Je kunt ook contact opnemen met Florence via 070 – 754 45 60 of stuur een WhatsApp naar 06 – 39 85 06 39.

Stage lopen in de zorg of welzijn

Volg je een opleiding in de zorg of welzijn? En ben je op zoek naar een leuke en uitdagende stage? Bij Florence hebben wij regelmatig interessante stageplaatsen in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Wassenaar en Voorschoten. Florence werkt hiervoor samen met , ROC Mondriaan, Haagse Hogeschool en Hogeschool Leiden. Zit je op een van deze scholen en wil je graag stagelopen bij een van onze locaties of in de thuiszorg? Geef dit dan aan bij de stagecoördinator van je school. Ben je geen student van een van de bovenstaande scholen en wil je toch bij ons stagelopen? Kijk dan bij onze vacatures. Wie weet is er toch stageplek voor je beschikbaar.

 

Facilitaire en administratieve stagiaires

Bij Florence hebben we niet alleen stagiaires voor in de verzorging. Wij zijn ook regelmatig op zoek naar studenten die een stageplaats zoeken op het gebied van bijvoorbeeld horeca, administratie of ICT. Kijk bij de vacatures of er momenteel een stageplek beschikbaar is.

 

Maatschappelijke stage regio Den Haag

Zit je op de middelbare school? Dan moet je in het derde of vierde leerjaar een maatschappelijke stage lopen. Dit kun je doen bij een van onze locaties in Den Haag, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Wassenaar en Voorschoten. Op zoek naar een stageplek? Neem dan contact op met de locatie waar je graag je maatschappelijke stage wilt lopen. Zij laten je weten of er een plekje voor je beschikbaar is.