Over Florence

Zorg en Gezondheid. Dat is waar we bij Florence voor staan. We doen dat met 3.300 deskundige dynamische professionals, in de zorg en in de ondersteunende dienstverlening. Elke dag bieden we mét elkaar professionele zorg en ondersteuning. Dat doen we bij mensen thuis en in onze verpleeghuishuizen, woonzorgcentra en revalidatiecentrum. We zijn gespecialiseerd in complexe psychogeriatrie, complexe somatiek, geriatrische revalidatiezorg, gerontopsychiatrie, jonge mensen met dementie, de ziekte van Parkinson en observatie & onderzoek.

Kijken naar persoonlijke wensen

Omdat elk mens uniek is, kijken we altijd naar iemands persoonlijke wensen. Daar houden we bewust rekening mee. We verdiepen ons hiervoor in de ander, omdat we willen dat diegene het leven kan blijven leiden dat hem op haar lief is. Familieleden, naasten en vrijwilligers zijn daarbij heel belangrijk. Door goed met hen samen te werken, bereiken we het beste resultaat.  Samen zoeken we naar manieren die ervoor zorgen dat mensen nog zoveel mogelijk kunnen doen en ervaren wat ze zelf willen.

Werken zoals jij dat wilt!

Ook als jij bij ons werkt, kijken we altijd naar wat jouw persoonlijke wensen zijn. Want jij moet werken zoals jij dat het liefst wilt. We weten dat we je daarmee de leukste én interessantste baan in de ouderenzorg bieden. Je kunt intramuraal werken of in de thuiszorg. Er is ook altijd ruimte voor het ontwikkelen van je talenten in ons eigen Florence Talentcentrum. En natuurlijk word je continu ondersteund in het verder professionaliseren en het actueel houden van je vakmanschap. Je kunt bij ons in vaste dienst werken of in de flexpool. Ben je een zelfstandig zorgprofessional? Ook dan hebben we mogelijkheden. Leerlingen en stagiaires zijn eveneens altijd welkom. Florence biedt ruimte aan iedereen met een warm hart voor de ouderenzorg. Collega’s vertellen je graag meer over hoe het is om te werken bij Florence!

Vacature alarm

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe vacatures? Stel een vacature alarm in!