Vacatures verpleegkundige

Ben jij op zoek naar vacatures voor verpleegkundige? Bij Florence bieden wij een veelzijdige baan als verpleegkundige in de ouderenzorg! Met jouw zorg en oprechte aandacht help jij ouderen zoveel mogelijk het leven te leiden dat hen lief is. Je komt te werken in een team met betrokken collega’s. Samen werk je aan het beste van de zorg. Onze bewoners en cliënten geven ons op ZorgkaartNederland een 8,2. Ben jij een zorgtopper die ook het verschil wil maken? Solliciteer dan op één van onze vacatures voor verpleegkundigen.

Bekijk vacatures
Duinstede_5135

Kies als verpleegkundige voor de leukste werkgever

We worden in Nederland steeds ouder. Hierdoor neemt de vraag naar zorg toe. Ook het aantal vacatures voor verpleegkundige stijgt. Als jij het als verpleegkundige voor het kiezen hebt, dan ga je natuurlijk altijd voor de leukste werkgever. Dat treft, want dat zijn wij! Florence is absoluut de leukste en beste werkgever in de ouderenzorg.

Ruim 90 procent van onze bewoners en cliënten beveelt ons bijvoorbeeld aan. Dat wil toch zeggen dat we het goed doen. Dat is natuurlijk vooral te danken aan onze betrokken zorgteams die zich elke dag met heel hun hart inzetten. Er heerst een prettige sfeer in de teams. We kunnen op elkaar rekenen. Als verpleegkundige ga je samenwerken met onder anderen helpenden, verzorgenden en behandelaren.

Mariahoeve_4606

Vacature als verpleegkundige: afwisselende baan

Met jouw werk in de ouderenzorg bij Florence kun je rekenen op een afwisselende baan. Je komt te werken in de thuiszorg of binnen één van onze woonzorgcentra of verpleeghuizen. Ook hebben we een revalidatiecentrum. Daar bied je zorg en ondersteuning aan ouderen die tijdelijk extra zorg nodig hebben. Heb je liever een vaste groep bewoners of cliënten voor wie je zorgt? Dan kun je bij onze woonzorgcentra en in de thuiszorg bij ons werken!

De zorg en ondersteuning bied je aan bewoners en cliënten met somatische en/of psychogeriatrische aandoeningen. Het is daarom belangrijk dat jij je kunt inleven in de mensen voor wie je werkt. Je hebt hierbij een belangrijke signalerende rol, want niet iedereen kan even goed aangeven wat hij of zij nodig heeft.

Duinhage_3757

Start met of zonder diploma als verpleegkundige

De vacatures voor verpleegkundigen zijn geschikt voor starters, doorstromers en zij-instromers. Als gediplomeerd verpleegkundige kun je direct als volwaardig zorgverlener aan de slag. We geven je alle ruimte om onze organisatie en de cliënten te leren kennen. Ook doorgroeien behoort tot de mogelijkheden.

Heb je nog niet je mbo- of hbo-verpleegkunde diploma behaald? Ook dan kun je solliciteren naar onze vacatures verpleegkundige. Je begint dan in een leerwerktraject als leerling-verpleegkundige. We stemmen jouw werkzaamheden af op je leerproces. De kennis die je tijdens je opleiding opdoet, kun je direct in de praktijk toepassen.

Bekijk onze vacatures voor verpleegkundige niveau 4 en verpleegkundige niveau 5!

Vacature-alarm

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe vacatures? Stel een vacature-alarm in!