Vrijwilliger gastvrouw/heer Residence Haganum

De uitdaging

Gastvrouw/Gastheer voor de locatie Residence Haganum van Florence. Residence Haganum is een luxe woonvoorziening voor ouderen waar gestreefd word naar een hoogwaardige dienstverlening en waar gastvrijheid centraal staat.

De werkzaamheden

De werkzaamheden van de gastvrouw of gastheer kunnen o.a. bestaan uit het schenken van koffie in het restaurant, het bedienen bij de maaltijd, het maken van een praatje met bewoners en het ondersteunen van de roomservice op drukke momenten met name de ochtenden. Hij of zij zal tevens bezoekers te woord staan.

De verwachtingen

Een enthousiaste, representatieve en gastvrije man of vrouw met goede sociale vaardigheden en beheersing van de Nederlandse taal. Hij of zij is in staat om op een klantvriendelijke wijze bewoners, bezoekers en medewerkers te woord te staan. De gastvrouw of -heer is representatief, betrouwbaar en zorgvuldig. Hij of zij is in elk geval een ochtend per week beschikbaar.

Ons aanbod
Naast een glimlach van onze bewoners, bieden wij een gezellige, representatieve omgeving met leuke contacten met bewoners en collega’s. Een plek waar de gastvrouw of gastheer een zinvolle bijdrage kan leveren aan het leven in Residence Haganum. Er is een wederzijdse proefperiode waarin u goede begeleiding ontvangt.
Solliciteren en extra informatie

Bent u enthousiast? Neem dan contact op met Marja Hamel, tel: 070 318 49 00.

Solliciteer direct

Over Florence

Gezondheid en Zorg. Dat is waarvoor ruim 3.700 medewerkers en ruim 1.700 vrijwilligers van Florence zich iedere dag inzetten. Zo’n 35.000 inwoners van Delft, Den Haag, Rijswijk, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar maken gebruik van de ondersteuning van Florence. De dienstverlening omvat onder meer thuiszorg, verzorgingshuiszorg, verpleeghuiszorg, advisering en gemaksdiensten.