Vrijwilliger gastvrouw/heer Residence Haganum

De uitdaging

Gastvrouw/Gastheer voor de locatie Residence Haganum van Florence. Residence Haganum is een luxe woonzorgvoorziening voor ouderen waar gestreefd word naar een hoogwaardige dienstverlening en waar gastvrijheid centraal staat.

De werkzaamheden

De werkzaamheden van de gastvrouw of gastheer vindt plaats in de avond (circa 17:30-19:30uur) en kunnen o.a. bestaan uit het uitserveren en ophalen van de maaltijden in het restaurant en/of op de kamers, het schenken van koffie en het maken van een praatje met bewoners. Hij of zij zal tevens bezoekers te woord staan.

De verwachtingen
Een enthousiaste representatieve en gastvrije man of vrouw met goede sociale vaardigheden en beheersing van de Nederlandse taal. Hij of zij is in staat om een klantvriendelijke wijze bewoners, bezoekers en medewerkers te woord te staan. De gastvrouw of –heer is representatief, betrouwbaar en zorgvuldig. Hij/zij is in elk geval een avond per week beschikbaar.
Ons aanbod
Naast een glimlach van onze bewoners, bieden wij een gezellige, representatieve omgeving met leuke contacten met bewoners en collega’s. een plek waar de gastvrouw of gastheer een zinvolle bijdrage kan leveren aan het leven in Residence Haganum. Er is een wederzijdse proefperiode waarin u goede begeleiding ontvangt.
Solliciteren en extra informatie

Bent u enthousiast? Neem dan contact op met Marja Hamel, telefoonnummer 070 - 3184900.

Solliciteer direct

Over Florence

Gezondheid en Zorg. Dat is waarvoor ruim 3.700 medewerkers en ruim 1.700 vrijwilligers van Florence zich iedere dag inzetten. Zo’n 35.000 inwoners van Delft, Den Haag, Rijswijk, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar maken gebruik van de ondersteuning van Florence. De dienstverlening omvat onder meer thuiszorg, verzorgingshuiszorg, verpleeghuiszorg, advisering en gemaksdiensten.