Vrijwilliger: klusjesman

De uitdaging

Woonzorgcentrum Vredenburch ligt op een prachtige locatie in het hart van het oude Rijswijk, dichtbij het Rijswijkse bos. Om het huis heen ligt een grote, parkachtige tuin. Vredenburch is in ontwikkeling van een klassiek verzorgingshuis, naar een wijk- en dienstencentrum dat op basis van de vraag van de cliënt maatwerk wil leveren. Naast de cliënten die gebruik maken van de verzorgingshuisfaciliteiten zijn er ook cliënten die langdurig worden verpleegd. Daarnaast verleent Vredenburch aanvullende Somatiek en PG-zorg voor de bewoners van het verzorgingshuis. Ook voor licht dementerenden biedt Vredenburch passende zorg. De recreatiezaal met terras staat open voor alle 50-plussers van Rijswijk.

De werkzaamheden

In Vredenburch zijn er altijd klussen waar er niet aan toe gekomen wordt. Zoals schilderwerk, opruimwerk, onderhoud en dergelijke. We zoeken een vrijwilliger die het leuk vind om verschillende klussen te doen binnen Vredenburch.

De verwachtingen
 • Affiniteit met ouderen;
 • Beleefd en gezellig zijn;
 • Goede beheersing Nederlandse taal;
 • Handig zijn en het leuk vinden klussen te doen.
Ons aanbod
 • Een vrijwilligersfunctie in een collegiale en leuke werkomgeving;
 • Een wederzijdse proef/ inwerkperiode en goede begeleiding. 
   
  Verder ontvang je van Florence:
 • Reiskostenvergoeding (openbaar vervoerstarief, geldt ook voor OV-chipkaart);
 • Inflorence, het nieuwsblad van Florence voor medewerkers en vrijwilligers.
Solliciteren en extra informatie

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geraakt? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren. Heb je naar aanleiding van de vacature nog vragen, neem dan contact op met Annette Costerman Boodt.

Annette Costerman Boodt, coördinator informele zorg, Vredenburch.
Telefoon: 070-7545107 / Mail: annette.costerman.boodt@florence.nl

Solliciteer direct

Over Florence

Gezondheid en Zorg. Dat is waarvoor ruim 3.700 medewerkers en ruim 1.600 vrijwilligers van Florence zich iedere dag inzetten. Zo’n 35.000 inwoners van Delft, Den Haag, Rijswijk, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar maken gebruik van de ondersteuning van Florence. De dienstverlening omvat onder meer thuiszorg, verzorgingshuiszorg, verpleeghuiszorg, advisering en gemaksdiensten.