Vrijwilliger "Maatje Vredenburch"

De uitdaging
Woonzorgcentrum Vredenburch ligt op een prachtige locatie in het hart van het oude Rijswijk, dicht bij het Rijswijkse bos. Om het huis heen ligt een grote, parkachtige tuin. Vredenburch is in ontwikkeling van een klassiek verzorgingshuis, naar een wijk- en dienstencentrum dat op basis van de vraag van de cliënt maatwerk wil leveren. Naast de cliënten die gebruik maken van de verzorgingshuisfaciliteiten zijn er ook cliënten die langdurig worden verpleegd. Daar naast verleent Vredenburch aanvullende somatiek- en PG-zorg voor de bewoners van het verzorgingshuis. Ook voor licht dementerenden biedt Vredenburch passende zorg. De recreatiezaal met terras staat open voor alle 50-plussers van Rijswijk. Ook is het voor wijkbewoners mogelijk om deel te nemen aan de warme maaltijd en staan een kapsalon, pedicure, winkel en bibliotheek tot de beschikking van de (wijk)bewoners.

Wij zijn op zoek naar een maatje om samen te gaan vissen en/of op de scootmobiel eruit te gaan.
De werkzaamheden

Voor een van onze bewoners zoeken we iemand die met hem op de scootmobiel er op uit wil gaan. Meneer vind het leuk om te vissen en er op uit te gaan.

De verwachtingen
Voor deze functie staan de volgende verwachtingen centraal:
  • Affiniteit met cliënten met beperkingen;
  • Mobiel zijn( een fiets of een scootmobiel hebben);
  • Beleefd, geduldig en gezellig zijn;
  • Het leuk vinden om er op uit te trekken, eventueel te vissen;
  • Je bent minimaal 1 dagdeel per week beschikbaar.
Ons aanbod
Een vrijwilligersfunctie die voldoening en plezier schenkt in een collegiale en leuke werkomgeving. Een wederzijdse proef/ inwerkperiode en goede begeleiding. Werktijden en dagen in overleg met de activiteitenbegeleider van de afdeling.

Verder ontvang je van Florence:
• Reiskostenvergoeding (openbaar vervoerstarief, geld ook voor OV-chipkaart);
• Aandacht voor jubilea;
• Aandacht voor de Nationale Vrijwilligersdagviering;
• Attentie met Dag van de Zorg en kerst;
• Inflorence, het nieuwsblad van Florence voor medewerkers en vrijwilligers.
Solliciteren en extra informatie
Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geraakt? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren. Heb je naar aanleiding van de vacature nog vragen, neem dan contact op met Annette Costerman Boodt.

Annette Costerman Boodt, coördinator informele zorg, Vredenburch.
Telefoon: 070-7545107
Mail: annette.costerman.boodt@florence.nl
Solliciteer direct

Over Florence

Gezondheid en Zorg. Dat is waarvoor ruim 3.700 medewerkers en ruim 1.600 vrijwilligers van Florence zich iedere dag inzetten. Zo’n 35.000 inwoners van Delft, Den Haag, Rijswijk, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar maken gebruik van de ondersteuning van Florence. De dienstverlening omvat onder meer thuiszorg, verzorgingshuiszorg, verpleeghuiszorg, advisering en gemaksdiensten.