Vrijwilliger: Touringcar chauffeurs gezocht

De uitdaging

Hebt u een groot rijbewijs en ervaring in het besturen van een grote touringcar? En vindt u het leuk om onze bewoners een leuke dagtocht te bezorgen?

De werkzaamheden

Sinds 8 jaar heeft Florence een eigen touringcar in zijn bezit om onze bewoners te plezieren met een dag uit. Wij vinden het welzijn van onze cliënten erg belangrijk!
Voor dit fraaie project zijn wij op zoek naar touringcar chauffeurs die op vrijwillige basis  één of twee keer per maand een dagtochtje willen rijden voor onze cliënten.
 
Op dit moment zijn wij met ongeveer 20 vrijwillige enthousiaste chauffeurs en begeleiders.
Eind januari komen wij in het gelukkige bezit van een nieuwe Van Hool touringcar, mede mogelijk gemaakt door de Vrienden van Woonzorgcentrum Steenvoorde, en de verwachting is dat er nog meer touringcar ritjes georganiseerd gaan worden.
Het is fantastisch om te doen en je doet veel mensen er enorm plezier mee!

De verwachtingen
- In het bezit zijn van een groot rijbewijs;
- In het bezit zijn van een recente gezondheidsverklaring;
- Sociaal ingesteld en vrolijk van aard zijn;
- Geduld en respect hebben voor de cliënt / bewoner;
- Fysiek in staat zijn om cliënt / bewoner te helpen;
- Zelfstandig kunnen werken;
- Mechanische kennis is een pre;
- Representatief gekleed;
- Stressbestendig.
Ons aanbod
De waardering van tevreden cliënten.

Verder krijg je bij Florence:
  • Reiskosten vergoeding;
  • Dag van de zorg attentie;
  • Kerstattentie.
Solliciteren en extra informatie

Bent u geïnteresseerd in de vrijwilligersfunctie of zou u meer informatie willen, neem dan contact op met Saskia Roos (saskia.roos@florence.nl of 06-39850761) of Andre van Zomeren (06-53859210).

Solliciteer direct

Over Florence

Gezondheid en Zorg. Dat is waarvoor ruim 3.700 medewerkers en ruim 1.700 vrijwilligers van Florence zich iedere dag inzetten. Zo’n 35.000 inwoners van Delft, Den Haag, Rijswijk, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar maken gebruik van de ondersteuning van Florence. De dienstverlening omvat onder meer thuiszorg, verzorgingshuiszorg, verpleeghuiszorg, advisering en gemaksdiensten.