Vrijwilliger: voor de film

De uitdaging

Woonzorgcentrum Vredenburch ligt op een prachtige locatie in het hart van het oude Rijswijk, dichtbij het Rijswijkse bos. Om het huis heen ligt een grote, parkachtige tuin. Vredenburch is in ontwikkeling van een klassiek verzorgingshuis, naar een wijk- en dienstencentrum dat op basis van de vraag van de cliënt maatwerk wil leveren. Naast de cliënten die gebruik maken van de verzorgingshuisfaciliteiten zijn er ook cliënten die langdurig worden verpleegd. Daarnaast verleent Vredenburch aanvullende Somatiek en PG-zorg voor de bewoners van het verzorgingshuis. Ook voor licht dementerenden biedt Vredenburch passende zorg. De recreatiezaal met terras staat open voor alle 50-plussers van Rijswijk.

De werkzaamheden

Elke donderdagmiddag is er een filmactiviteit In Vredenburch de film is erg populair en zo een 35 bewoners komen graag naar de film kijken we zoeken vrijwilligers die kunnen helpen bij het halen en brengen en kunnen begeleiden tijden het film kijken en een kopje koffie schenken.

De verwachtingen
 • Affiniteit met ouderen;
 • Beleefd en gezellig zijn;
 • Goede beheersing Nederlandse taal;
 • Gastvrije uitstraling;
 • Met een rolstoel kunnen lopen.
Ons aanbod
 • Een vrijwilligersfunctie in een collegiale en leuke werkomgeving;
 • Een wederzijdse proef/ inwerkperiode en goede begeleiding. 
   
  Verder ontvang je van Florence:
 • Reiskostenvergoeding (openbaar vervoerstarief, geldt ook voor OV-chipkaart);
 • Inflorence, het nieuwsblad van Florence voor medewerkers en vrijwilligers.
Solliciteren en extra informatie

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geraakt? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren. Heb je naar aanleiding van de vacature nog vragen, neem dan contact op met Annette Costerman Boodt.

Annette Costerman Boodt, coördinator informele zorg, Vredenburch.
Telefoon: 070-7545107 / Mail: annette.costerman.boodt@florence.nl

Solliciteer direct

Over Florence

Gezondheid en Zorg. Dat is waarvoor ruim 3.700 medewerkers en ruim 1.700 vrijwilligers van Florence zich iedere dag inzetten. Zo’n 35.000 inwoners van Delft, Den Haag, Rijswijk, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar maken gebruik van de ondersteuning van Florence. De dienstverlening omvat onder meer thuiszorg, verzorgingshuiszorg, verpleeghuiszorg, advisering en gemaksdiensten.