Vrijwilligers gezocht voor het restaurant in Houthaghe

De uitdaging
Waar kom je werken binnen Florence?
Verzorgingshuis Houthaghe biedt verzorgingshuiszorg en is daarnaast een belangrijk centrum voor ouderen in Houtwijk. De prettige sfeer en gezelligheid van het huis dragen hier zeker aan bij. Volksdansen, yoga, een potje jeu de boules zijn bijvoorbeeld activiteiten waar zowel de bewoners als de ouderen uit de wijk aan deelnemen. Ook gebruiken veel ouderen uit de wijk in Houthaghe de warme maaltijd. Openbaar vervoer stopt voor de deur en winkelcentrum Houtwijk is op loopafstand.
 
Afdeling
Je komt te werken in het gezellige en sfeervolle restaurant ’t Trefpunt. In het  Trefpunt worden velen activiteiten gehouden zoals; sjoelen, kaarten, handwerken enz. Het is de ontmoetingsplek voor onze (wijk-)bewoners. Naast deze activiteiten wordt er twee keer per dag de warme maaltijd gegeten.
De werkzaamheden
Waaruit bestaat je werk?
Je werk bestaat uit het voorbeiden van de maaltijd zoals de tafels dekken en het bestek in orde maken. Je neemt de maaltijden op voor de bewoners, en serveert de maaltijden uit. De bewoners hebben de keuze uit twee verschillende maaltijden. Je bent klantvriendelijk en behulpzaam. Na de maaltijd help je met het opruimen; o.a. het schoonmaken van de tafels.
De verwachtingen
Wat verwacht Florence van een vrijwilliger?
  • Affiniteit met ouderen;
  • Beleefd en gezellig zijn;
  • Goede beheersing NL-taal;
  • Flexibel;
  • Hygiënisch kunnen werken.
Ons aanbod
 Welke arbeidsvoorwaarden biedt Florence?
Een vrijwilligersfunctie in een collegiale en leuke werkomgeving. Een wederzijdse proef/ inwerkperiode en goede begeleiding. Omdat je helpt met de maaltijden mag je ook mee-eten. De werktijden: middag van 16.30 uur tot 19.30 uur voor de maandagavond en/of dinsdagavond.
 
Verder ontvang je van Florence:
  • Reiskostenvergoeding (openbaar vervoerstarief, geldt ook voor OV-chipkaart);
  • Attenties;
  • Inflorence, het nieuwsblad van Florence voor medewerkers en vrijwilligers.
Solliciteren en extra informatie
Informatie over de vacature en solliciteren?
Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geraakt? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren. Heb je naar aanleiding van de vacature nog vragen, bel dan voor meer informatie met Yvonne Jansen, coördinator Vrijwilligerswerk, telefoonnummer: 070 - 754 6000 of mail naar Yvonne.Jansen@florence.nl
Solliciteer direct

Over Florence

Gezondheid en Zorg. Dat is waarvoor ruim 3.700 medewerkers en ruim 1.700 vrijwilligers van Florence zich iedere dag inzetten. Zo’n 35.000 inwoners van Delft, Den Haag, Rijswijk, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar maken gebruik van de ondersteuning van Florence. De dienstverlening omvat onder meer thuiszorg, verzorgingshuiszorg, verpleeghuiszorg, advisering en gemaksdiensten.