Vacatures zorg Den Haag

Ben jij op zoek naar de mooiste en meest interessante vacatures in de zorg in Den Haag? Die vind je bij Florence! Wij zijn de beste werkgever in de ouderenzorg. Met 3.000 enthousiaste collega’s werken wij elke dag aan de beste zorg voor ouderen. Wij bieden een afwisselende baan waarmee jij ervoor zorgt dat ouderen het leven kunnen leiden dat hen lief is. In Den Haag hebben wij met diverse vacatures ruimte voor versterking van onze zorgteams team. Kom jij bij ons werken?

Bekijk vacatures
Duinstede_5219

Vacatures in de ouderenzorg in Den Haag

In Nederland komen er steeds meer ouderen bij. Dat merken we in de ouderenzorg. De vraag naar zorg neemt toe. Als ouderenzorgorganisatie zijn we er om iedereen op de juiste manier te ondersteunen. Daarvoor hebben we goede mensen nodig, zoals jij! We hebben daarom voortdurend vactures in de zorg in Den Haag en omstreken openstaan.

Heb jij een zorghart? Wil jij je inzetten voor ouderen? Verdiep je je graag in hen en hun persoonlijke wensen? Dan ben je bij Florence aan het juiste adres voor een mooie baan in de ouderenzorg. Bekijk onze vacatures. Er zit vast iets voor je bij! Want de ouderenzorg die Florence biedt, is heel breed. We hebben woonzorgcentra, verpleeghuizen, een revalidatiecentrum en we bieden thuiszorg. Je kunt onder meer een baan vinden als helpende, verzorgende, verpleegkundige, fysiotherapeut of ergotherapeut in Den Haag.

Mariahoeve_4544

Zorg in Den Haag leveren we als team

Werken in de ouderenzorg is bij Florence echt teamwork. We leveren in Den Haag en omstreken samen ouderenzorg. Dat doen we met elkaar, vanuit verschillende disciplines. Samen zorgen we ervoor dat bewoners en cliënten het leven kunnen leiden dat hen lief is. Daarvoor bieden we persoongerichte zorg, elk vanuit onze eigen werkzaamheden.

De bewoners en cliënten van Florence waarderen onze inzet. Op de website van ZorgkaartNederland krijgen we een 8,2. Dat is een mooie prestatie waarbij natuurlijk alle lof naar onze collega’s gaat. We kunnen op elkaar rekenen en ook zelfstandig staan we ons mannetje. Ben jij een zorgtopper die het verschil wil maken in het leven van ouderen? Solliciteer dan op één van de vacatures in de ouderenzorg in Den Haag!

Duinstede_4960

Solliciteer in de zorg naar onze vacatures in Den Haag

Het is ook mogelijk om zonder diploma te solliciteren naar één van onze vacatures in de zorg in Den Haag. Wij zijn een leerbedrijf en ondersteunen leerwerktrajecten. Je gaat direct op de werkvloer aan de slag in een ondersteunende functie. Je verricht eenvoudige zorgtaken en leert van je collega’s. Daarnaast volg je een opleiding, zodat je, na het behalen van je diploma, kunt doorstromen naar een van onze vacatures.

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Dan nodigen we je van harte uit om een open sollicitatie te sturen. Zodra we een vacature in Den Haag met jouw profiel matchen, nemen we contact met je op!

Vacature-alarm

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe vacatures? Stel een vacature-alarm in!