Verzorgende IG vacatures

Op zoek naar een baan als verzorgende IG? Die vind je bij Florence. Wij bieden de meest interessante en leukste baan in de ouderenzorg! Je komt te werken in een hecht team. Je werkt volop samen, maar als verzorgende IG pak je ook je eigen verantwoordelijkheid om persoongerichte zorg te bieden. Zo regel je de basisverzorging van de cliënten. Je kent ze goed en weet wat ze nodig hebben om het leven te leiden dat hen lief is. Je signaleert vroegtijdig veranderingen in hun gezondheid en daar speel je direct op in. Als verzorgende IG bij Florence maak je het verschil in het leven van ouderen.

Bekijk vacatures
JonkerFrans_480x330_4898

Geen werkdag is hetzelfde als verzorgende IG

Bij Florence krijg je een boeiende en afwisselende baan als verzorgende IG. Hiervoor heb je een flexibele werkhouding nodig. Met een open blik kijk je naar wie je voor je hebt. Op elke bewoner of cliënt stem je de zorg af. Je kijkt naar de persoonlijke wensen en behoeften.

Als verzorgende IG lever je de dagelijkse zorg en ondersteuning. Je houdt nauwlettend in de gaten hoe het met iedereen gaat. Als het nodig is, dan schakel je extra hulp in van je collega’s, de huisarts of mantelzorgers.

Iedere cliënt heeft zijn of haar eigen wensen en zorgbehoeften. Daar houd jij graag rekening mee, want dat maakt een baan als verzorgende IG juist zo interessant. Zo breng je bij mevrouw De Vries professioneel een katheter in, overleg je met de familie van meneer Jansen over hoe het met hem gaat en met mevrouw Van Hoorn maak je een gezellig praatje tijdens het wassen en aankleden, omdat je weet dat ze daar zo van houdt. Geen dag is hetzelfde!

Oostduin_480x330_4015

Werken als verzorgende IG is teamwork

Hoewel je als verzorgende IG veel alleen op pad bent, word je toch altijd omringd door mensen. Dit zijn de cliënten en het team waarmee je samenwerkt. Ouderenzorg is mensenwerk! Jij kunt altijd rekenen op de expertise van je collega’s. En je collega’s uiteraard op die van jou.

Het werk van onze verzorgenden IG vindt plaats bij de mensen thuis of op één van onze woonzorglocaties. Op basis van een zorgplan voer jij je werkzaamheden uit. Hierbij staat de persoonlijke zorg en aandacht voor de ouderen centraal.

Samen zorgen we ervoor dat onze cliënten zoveel mogelijk het leven kunnen leiden dat hen lief is. Onze verzorgenden IG werken met heel hun hart voor hun cliënten. Ook jij kunt zorgen voor een waardevolle oude dag van ouderen.

Werken bij Florence

Solliciteer als verzorgende IG

Maak het verschil in de ouderenzorg en kom bij ons werken. Solliciteer naar de functie verzorgende IG. Heb je je diploma nog niet behaald, maar ben je wel bezig met de opleiding tot verzorgende IG? Ook dan zien we jouw reactie graag verschijnen. Je kunt bij ons ook een leerwerktraject volgen.

Pak die droombaan in de ouderenzorg! Solliciteer nu naar de functie verzorgende IG bij Florence!

Vacature-alarm

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe vacatures? Stel een vacature-alarm in!