Werken in de ouderenzorg

Werken in de ouderenzorg is een mooie en dankbare baan. Bij Florence werken 3.000 zorgprofessionals elke dag met heel hun hart zodat bewoners en cliënten het leven kunnen leiden dat hen lief is. Dit doen we bij de mensen thuis en op onze zorglocaties. Wil jij ook het verschil maken in het leven van ouderen? Kom dan werken in de ouderenzorg van Florence.

Bekijk vacatures
Thuiszorg_480x330_1958 - ZZP

Een veelzijdige baan in de ouderenzorg

Werken in de ouderenzorg betekent dat je veelzijdige werkdagen hebt. Elk mens is anders, dus ook jouw bewoners en cliënten. Zij hebben elk hun eigen wensen en behoeften. In de ouderenzorg van Florence krijg jij de mogelijkheid om persoongerichte zorg te bieden. Met oog voor de mensen waarvoor je werkt.

Onze zorg wordt door de bewoners en cliënten beoordeeld met een 8,2 op ZorgkaartNederland. Dankzij alle collega’s die bij ons werken in de ouderenzorg, kunnen we dit waarmaken. Werk jij binnenkort ook bij ons? Solliciteer op die mooie baan in de ouderenzorg!

Talentcentrum_480x330px_9476

Ontwikkel je verder in de ouderenzorg

Je bent nooit te oud om te leren! Je kunt beginnen met een baan in de ouderenzorg direct vanaf je opleiding. Ook bieden we de mogelijkheid om zonder ervaring te komen werken in de ouderenzorg. Nog voordat je bent opgeleid dus!

Dus sta je voor een carrièreswitch? Of wil je tijdens of na je opleiding komen werken in de ouderenzorg? Bij Florence is het mogelijk! Wij vinden het vooral belangrijk dat jij je zorghart op de juiste plek hebt.

ReneVanWell_3129

Kom werken in de ouderenzorg

Is werken in de ouderenzorg van Florence iets voor jou? We hebben diverse functies die geschikt zijn voor starters en doorstromers. Leg heel je hart in een baan in de ouderenzorg. En ontvang het mooiste geschenk terug: de glimlach op het gezicht van de ouderen die je ondersteunt. Bekijk onze vacatures!

Vacature-alarm

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe vacatures? Stel een vacature-alarm in!