Werken in de thuiszorg

Kom werken in de thuiszorg! Bij Florence hebben we de leukste banen in de thuiszorg beschikbaar. Met jouw werk maak je elke dag opnieuw het verschil in het leven van vele ouderen. Dankzij jouw zorg kunnen zij (langer) thuis blijven wonen. Een dankbare baan die je bij Florence met aandacht en flexibiliteit kunt invullen. Heb jij - net als wij - liefde voor de thuiszorg? Kom dan bij ons werken!

Bekijk vacatures
Uitzicht_4191

Aandacht voor cliënten tijdens je werk in de thuiszorg

In een team van enthousiaste collega’s ga je werken in de thuiszorg. Je krijg je eigen cliënten waarvoor jij het vertrouwde gezicht wordt. Je leert de mensen kennen en stemt de zorg op hun specifieke wensen en behoeften af. Met jouw deskundigheid geef jij de thuiszorg en ondersteuning die nodig is.

Je krijgt er elke dag iets heel moois voor terug: een glimlach op de gezichten van onze cliënten. Daar doen we het voor! Jij biedt niet alleen zorg en ondersteuning, maar ook een luisterend oor. Je signaleert extra zorgvragen en schakelt eventueel versterking in. Zo lever je een waardevolle bijdrage aan het leven van je cliënten. Bij Florence word je gekoppeld aan vaste cliënten. Elke cliënt heeft zijn eigen zorgvraag. Dit zorgt voor een afwisselende werkdag. Geen dag is hetzelfde als je werkt in de thuiszorg!

Duinstede_5059

Kom bij ons werken in de thuiszorg

Met 3.000 zorgprofessionals en 1.300 vrijwilligers staan we elke dag voor ouderen klaar. Onze zorgtoppers maken het verschil voor onze organisatie, voor onze cliënten en voor elkaar. Ruim 20.000 mensen in de regio Haaglanden kunnen rekenen op de beste (thuis)zorg.

Werken in de thuiszorg is een zelfstandige baan. Maar onder de collega’s heerst grote betrokkenheid. Je kunt daardoor altijd rekenen op je collega’s bij specifieke zorgvragen. De mensen die bij ons werken, zijn echte doeners, doorzetters en doordenkers. Door samen te werken, brengen we onze zorg naar een hoger niveau. Wil je bij ons werken in de thuiszorg? Bekijk onze vacatures!

Vacature-alarm

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe vacatures? Stel een vacature-alarm in!