Stages bij Florence

 

Volg je een opleiding in de zorg of welzijn? En ben je op zoek naar een leuke en uitdagende stage? Bij Florence hebben wij regelmatig interessante stageplaatsen. Florence werkt hiervoor samen met ID college in Leidschendam en Zoetermeer, ROC Mondriaan, Haagse Hogeschool en Hogeschool Leiden. Zit je op een van deze scholen en wil je graag stagelopen bij een van onze locaties of in de thuiszorg? Geef dit dan aan bij de stagecoördinator van je school.

 

Geen student van bovenstaande scholen?

Ben je geen student van een van de bovenstaande scholen en wil je toch bij ons stagelopen? Kijk dan bij onze vacatures. Wie weet is er toch stageplek voor je beschikbaar.

 

Zoek je een stageplek buiten de zorg en welzijn?

Florence is ook regelmatig op zoek naar studenten die een stageplaats zoeken op het gebied van bijvoorbeeld horeca, administratie of ICT. Kijk bij onze vacatures of er momenteel een stageplek beschikbaar is. 

 

Maatschappelijke stage

Ben je een VMBO, HAVO of VWO leerling en zoek je een maatschappelijke stage bij Florence? Neem dan contact op met de locatie waar je graag je maatschappelijke stage wilt lopen.