Medewerker Triage

De uitdaging

Florence is een enthousiaste en dynamische club van zo’n 4.000 zorgprofessionals. Wij geven iedere dag persoonlijke zorg en deskundig advies. Dat doen wij bij mensen thuis, in onze woonzorgcentra en in onze expertisecentra. Wij zijn er speciaal voor inwoners van Delft, Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten en Wassenaar.
 
Ben je op zoek naar een baan in je eigen regio? Waar je je vakinhoudelijke kennis iedere dag kunt bijspijkeren? Reageer dan op deze vacature.
 
Voor het Florence Contact Centrum (FCC, zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste, flexibele en gemotiveerde collega voor het team ‘Triage’. Er wordt gewerkt vanuit de locatie Laan van Vredenoord 1 te Rijswijk met een 24/7 dienstrooster.
 
Het is een functie voor maximaal 24 uur, waarbij er wordt gewerkt met een 24/7 dienstrooster wat bestaat uit ochtend-, avond- en nachtdiensten, 7 dagen per week. Uiteraard kan je wel een vaste vrije dag aangeven.

De werkzaamheden
Als Medewerker Triage ben je de spin in het web, je houdt je bezig met uitvoering van de triage voor verschillende medische diensten die op afstand ondersteunend zijn aan de zorgverlening en advies en informatieverstrekking. Je bent de verbinding tussen potentiële cliënten en Florence. Je verleent zorg op afstand en je werkt nauw samen met het team Alarmering en de locaties en teams van Florence.

Een werkdag bij het FCC:
 • Medische triage en uitvoering van juiste inzet zorgopvolging en medische controles;
 • De zorgvraag definiëren en/of herdefiniëren en volgens een juiste bemiddeling de zorgvraag invullen;
 • Bijdrage aan telefonische, schriftelijke en digitale bereikbaarheid van Florence;
 • Adviseren, informeren en administreren over product- en dienstverlening van Florence.
De verwachtingen
 • Je bent in het bezit van een MBO diploma niveau 3 IG, een Verpleegkundige niveau 4 of HBO-V met een geldige BIG-registratie
 • Je hebt relevante ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de gezondheidszorg.
 • Wij zoeken een collega met de volgende competenties: klantgerichtheid, computervaardig, integriteit, vindingrijk, gericht op samenwerken, initiatiefrijk, zelfstandigheid, goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheden, doorzettingsvermogen.
Ons aanbod
Wij gaan eerst samen met jou kijken of er een goede match is. Mocht deze match er niet zijn, dan kijken we verder of we misschien een functie hebben die wél bij je past. Past deze functie goed bij wat je wilt en kunt, dan kun je snel aan de slag.

Je kunt dan rekenen op:
 • Een team die jou ondersteunt en faciliteert, zodat jij het werk kunt doen waarvoor je bent opgeleid;
 • Een salaris is afhankelijk van opleidingsachtergrond en werkervaring ingedeeld in FWG-schaal 35,40, 45 of 50;
 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 7,4%;
 • 237,4 vakantie uren op basis van een fulltime dienstverband (36 uur);
 • Het betreft een dienstverband voor de duur van een jaar, voor maximaal 24 uur per week in wisselende diensten;
 • Goede arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT.
Misschien wil je wel doorgroeien naar een andere functie. Wij hebben onze eigen professionele academie waar je jouw kwaliteiten verder kunt ontwikkelen. Florence hanteert een actief mobiliteitsbeleid.
Solliciteren en extra informatie

Ben jij de collega die wij zoeken ? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren. Heb je naar aanleiding van deze vacature nog vragen, bel dan voor meer informatie met Esmee Harland  telefoonnummer 06-39850245 .

Solliciteer direct

Over Florence

Gezondheid en Zorg. Dat is waarvoor ruim 3.700 medewerkers en ruim 1.700 vrijwilligers van Florence zich iedere dag inzetten. Zo’n 35.000 inwoners van Delft, Den Haag, Rijswijk, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar maken gebruik van de ondersteuning van Florence. De dienstverlening omvat onder meer thuiszorg, verzorgingshuiszorg, verpleeghuiszorg, advisering en gemaksdiensten.