florence labels

Ondersteuning bij een lichamelijke beperking

Ondersteuning bij een lichamelijke beperking

Heeft u een (tijdelijke) lichamelijke beperking en wilt u revalideren? Of zoekt u een plek om te wonen omdat zelfstandig wonen niet meer gaat? Neem dan contact op met onze Zorgwinkel. Zij kunnen u adviseren of u thuis met begeleiding kunt revalideren of dat u dat bijvoorbeeld beter bij ons in Westhoff kunt doen.


De juiste ondersteuning bij een lichamelijke beperking

Als u te maken hebt met een lichamelijke beperking, dan wilt u dat alles om u heen goed is geregeld. Zodat u ondanks uw beperking zo veel mogelijk kunt genieten. Bij Florence zijn we dagelijks bezig om de zorg te optimaliseren. En wij delen onze kennis op dit gebied graag met u.

 

Gezondheid en Zorgwinkel

Bij de Gezondheid en Zorgwinkel van Florence kunt u terecht met al uw vragen. Ook huisartsen en andere professionals zijn met hun vragen van harte welkom. De Gezondheid en Zorgwinkel biedt u toegang tot alle diensten die Florence u kan bieden.

 

 

Dagvoorziening

Een dagvoorziening biedt u structuur, afleiding, opvang of gewoon een gezellige dag uit. Voor de mensen die voor u zorgen, betekent een dagvoorziening een moment van rust. En zeker voor partners is het een moment van tijd voor henzelf. Florence biedt op verschillende locaties dagverzorging en dagbehandeling aan voor mensen met een (tijdelijke) lichamelijke beperking. En als u wilt revalideren hoeft dit niet altijd thuis of met een verblijf in een verpleeghuis te doen. U kunt ook via dagbehandeling een aantal dagen per week naar Westhoff toekomen voor uw revalidatie.
Naast de dagbehandeling en dagverzorging in Westhoff kunt u voor dagverzorging terecht op verschillende locaties binnen de regio Rijswijk zoals in:

 

 

Revalidatie 
Uw leven kan door een ongeluk of ziekte totaal veranderen. Dagelijkse bezigheden die voorheen routine waren, zijn opeens niet meer vanzelfsprekend. Revalidatie helpt u om uw leven weer op te pakken. Binnen Westhoff staat daarvoor een team van deskundigen voor u klaar. Tijdens uw revalidatie ligt de nadruk op het zo goed mogelijk leren benutten en uitbreiden van uw mogelijkheden.

 

Woonvormen
Binnen Florence bieden wij u verschillende woonvormen aan in een verzorgingshuis. U kunt onder meer op verschillende locaties binnen de regio Rijswijk zoals in:

 

Hebt u meer medische zorg nodig dan de thuiszorg of het verzorgingshuis u kunnen bieden? Dan kunt u terecht in Westhoff. Op de afdeling voor mensen met een complexe lichamelijke beperking proberen wij mensen zo veel mogelijk een thuisgevoel te geven. Dit doen wij door u de ruimte te geven zo veel mogelijk zelf te beslissen. Omdat wij altijd te maken hebben met mensen die veel medische zorg nodig hebben, zoeken wij samen met u naar de balans tussen verzorging en eigen regie. 
U hebt een eigen kamer die u met (kleine) meubelen en schilderijen naar eigen wens kunt inrichten. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze gezellige en gezamenlijke huiskamers. Uiteraard staan ook alle activiteiten en faciliteiten van het centrum tot uw beschikking. Onze deskundigen streven ernaar dat door behandeling uw conditie verbetert of gelijk blijft.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.
U vindt kwaliteit van leven belangrijk en wilt graag gezond, actief en op een prettige manier oud worden. Wij helpen u daar graag...
Binnen Westhoff hebben we een team van behandelaars, bestaande uit specialisten ouderengeneeskunde, logopedisten, fysiotherapeuten...
Cliënten van Florence delen graag met u hun mening over de zorg van Florence.
Als u of uw partner te maken heeft met dementie, dan komen er veel vragen op u af. Florence kan door haar ervaring antwoord geven...
Wilt u graag thuis blijven wonen, maar zoekt u een daginvulling waarbij u een of meer dagen per week terecht kunt voor leuke...